marți, noiembrie 28, 2023
ACTUALITATEGeorge Simion și Claudiu Târziu spun că Unirea Basarabiei cu România s-ar...

George Simion și Claudiu Târziu spun că Unirea Basarabiei cu România s-ar putea petrece în 2024-2025: În următorii ani, acesta este scopul nostru pe ambele maluri ale Prutului

Co-președinții AUR, George Simion și Claudiu Târziu, au anunțat miercuri lansarea AUR Moldova, formațiune condusă de Vlad Bilețchi, ce va participa la alegerile parlamentare de peste Prut.

În acest context, Simion a spus că AUR țintește majoritatea parlamentară pe ambele maluri ale Prutului, pentru ca, în funcție de contextul internațional, să se realizeze unirea în 2024-2025.

„În perspectiva anilor 2024-2025, când vom fi la guvernare pe ambele maluri ale Prutului, ne va aduce binemeritata unificare, scopul pentru care AUR este creat. Așa să ne ajute Dumnezeu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În următorii ani, acesta este scopul nostru pe ambele maluri ale Prutului. Vom exista politic și-n italia și-n Spania și-n Marea Britanie, oriunde trăiesc români. În câți ani, depinde de contextul intern și mai ales internațional”, a spus deputatul George Simion.

La rândul său, senatorul Claudiu Târziu a precizat că anul 2024 ar putea fi anul reunirii.

„Vom face tot ce depinde de noi pentru a desăvârși unitatea frontului unionist din Republica Moldova, înțelegând că numai prin această unitate putem să atingem idealurile naționale pe care le-am fixat.

Toți cei care cred sunt într-adevăr unioniști, sunt chemat să chemați să intre în acest proiect: este mai mult decât un proiect, este un ideal.

Basarabia nu are nicio șansă dacă va continua să evolueze într-o presupusă autonomie și independență, care este doar presupusă.

Nu va ajunge să beneficieze de toate facilitățile lumii occidentale decât prin Unirea cu România. Azi facem un pas important spre asta.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

[…] Anul 2024 ar putea fi anul reunificării”, a completat Claudiu Târziu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate