ACTUALITATEAUR anunță că participă la alegerile parlamentare din Republica Moldova: Vrem parlamentari...

AUR anunță că participă la alegerile parlamentare din Republica Moldova: Vrem parlamentari unioniști, în ambele parlamente

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) va participa la alegerile parlamentare din Republica Modova, anunță copreședintele partidului, George Simion: „Vrem să avem parlamentari AUR, parlamentari unioniști, în ambele parlamente”, informează Mediafax.

„Anunț participarea AUR la alegerile parlamentare de la Chișinău. Suntem cu aceeași siglă și cu aceeași denumire, începând de săptămâna trecută, înregistrați în Registrul Partidelor Politice de la Chișinău. Este pentru prima oară în istoria celor două state când un partid există pe ambele maluri ale Prutului. Vrem să avem parlamentari AUR, parlamentari unioniști, în ambele parlamente.”, a declarat George Simion.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În decembrie 2020, partidul Alianța pentru Unirea Românilor a fopst surpriza alegerilor parlamentare din România, intrând în Parlament cu aproximativ 10% din voturi, la doar un an de la înființare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT