sâmbătă, februarie 24, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion, de Bobotează: Să ne păstrăm ospitalitatea și bunătatea. Să ne...

George Simion, de Bobotează: Să ne păstrăm ospitalitatea și bunătatea. Să ne păstrăm credința și să ne unim în rugăciune

Președintele AUR, George Simion, a participat astăzi la slujba de Bobotează oficiată de ÎPS Teodosie la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța, informează un comunicat al formațiunii politice.

„Astăzi se sfințesc apele, fiind o zi în care trebuie să separăm răul de bine. Prea mult a fost rău românilor. În anul 2024 va fi, în sfârșit, bine! Apele sfințite să spele tot răul din lume, să ne ajute să ne regăsim credința și să ne întărească în convingerile noastre. Să ne dea puterea de a merge mai departe, de a lupta pentru ceea ce este drept și de a ne păstra unitatea și solidaritatea”, a transmis George Simion.

Președintele AUR a subliniat că, la Constanța, la fel ca peste tot în România, oamenii sunt calzi și primitori.

„Aceasta este forța noastră, aceasta este esența poporului român. Să ne păstrăm aceste valori, să ne păstrăm ospitalitatea și bunătatea. Să ne păstrăm credința și să ne unim în rugăciune, astăzi, de Bobotează, pentru a cere binecuvântarea și protecția Domnului”, a adăugat acesta.

George Simion, alături de mii de credincioși, a mers alături de ÎPS Teodosie în Procesiunea de Bobotează, de la catedrală până în Portul Turistic Tomis, acolo unde Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, a oficiat slujba de Sfințire Mare a Apei.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE