duminică, aprilie 14, 2024
ȘTIRIFOTO/VIDEO | Rescrierea realității: cum arată „sute de oameni” în viziunea unei...

FOTO/VIDEO | Rescrierea realității: cum arată „sute de oameni” în viziunea unei părți a mass-mediei din România

De la ora 15:00, în București a avut loc un protest împotriva vaccinării obligatorii, la care, au luat parte, oricum s-ar număra, câteva mii de persoane.

O parte a mass-mediei din România a scris, însă, că la eveniment s-ar fi aflat „câteva sute de persoane”: este vorba despre ProTVAgerpres, Ziare.com sau News.ro.

Pentru a vedea cum arată „câteva sute de persoane”,  iată o filmare care prinde pe un spectru de 90 de grade în Piața Izvor din București.

 


Spre comparație, iată cum arată un alt protest, al celor din HoReCa, pe 7 octombrie 2020, la care Digi24 a menționat că sunt tot „câteva sute de persoane”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Si lumea mai are încă dubii daca mass-media e de încredere. Zilele astea dezinvoltura manipulării depășește și cele mai hiperbolice “teorii ale conspirației”. Si totul se întâmpla în timp ce marea majoritate a oamenilor dorm în ignoranta și apatie, mai ca iti mai arunca si cate un apelativ daca încerci sa zici ceva. Au fost dresați bine. Aceiași mincinoși premiați din bugetul statului, din banii romanilor, ne zic sa ne informam doar din surse “oficiale” – fapt ce trebuia sa ne pună din start pe gânduri, caci minciuna e aia care nu suporta adevărul sa fie știut, nu invers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE