ACTUALITATEFOTO/VIDEO | Rescrierea realității: cum arată „sute de oameni” în viziunea unei...

FOTO/VIDEO | Rescrierea realității: cum arată „sute de oameni” în viziunea unei părți a mass-mediei din România

De la ora 15:00, în București a avut loc un protest împotriva vaccinării obligatorii, la care, au luat parte, oricum s-ar număra, câteva mii de persoane.

O parte a mass-mediei din România a scris, însă, că la eveniment s-ar fi aflat „câteva sute de persoane”: este vorba despre ProTVAgerpres, Ziare.com sau News.ro.

Pentru a vedea cum arată „câteva sute de persoane”,  iată o filmare care prinde pe un spectru de 90 de grade în Piața Izvor din București.

 


Spre comparație, iată cum arată un alt protest, al celor din HoReCa, pe 7 octombrie 2020, la care Digi24 a menționat că sunt tot „câteva sute de persoane”.

Sursa foto: Octav Ganea/Inquam

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Si lumea mai are încă dubii daca mass-media e de încredere. Zilele astea dezinvoltura manipulării depășește și cele mai hiperbolice „teorii ale conspirației”. Si totul se întâmpla în timp ce marea majoritate a oamenilor dorm în ignoranta și apatie, mai ca iti mai arunca si cate un apelativ daca încerci sa zici ceva. Au fost dresați bine. Aceiași mincinoși premiați din bugetul statului, din banii romanilor, ne zic sa ne informam doar din surse „oficiale” – fapt ce trebuia sa ne pună din start pe gânduri, caci minciuna e aia care nu suporta adevărul sa fie știut, nu invers.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...