OPINIIBoicotați Antena 3!

Boicotați Antena 3!

Schimbarea delicată de turnură spre neomarxism a canalului de știri Antena 3 (odată cu așa-zisul „parteneriat” semnat alături de ospiciul extremei stângi americane CNN) și toată spălătura cerebrală pe care o impune o asemenea (nedeclarată) modificare de cap-compas, apare cu atât mai evidentă pentru cazul profesoarei de Muzică de la Botoșani. ȘTIRI CIUDATE transmite micilor dictatori sanitari în perfecționare de la Antena 3 că profesoara din Botoșani are dreptul de a(-și) pune orice fel de întrebări (de genul „Vreți să deveniți cobai într-un experiment?”) și de a (-și) oferi răspunsuri într-un cadru privat. Nu este nimic „halucinant” (sic!, n.n.) aici- cum cred crainicele-savant de la Antena 3, este doar un exercițiu al libertății de conștiință: sau poate că Mihai Gâdea, impus ca formator de opinii la televiziunea fostului pușcăriaș Dan Voiculescu, crede că redacția lui- cu 50 de substantive folosite pe calupul de știri, cunoaște mai multe despre efectele viitoare ale vaccinurilor decât cunoaște o profesoară de provincie?

Continuarea pe blogul jurnalistului Traian Horia.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Felicitari Doamnei Profesor cu mintea brici si curaj pe masura. la televizor nu ma mai uit de mult; butonez peste canalele de anti-stiri din cand in cand ca sa constat ca “pe sticla” sunt aceiasi mancatori de k k dintotdeauna. nimic nu s-a schimbat. doar politicile si ideologiile securistilor difera “in valuri” si “culori” de 31 de ani dupa cum le sunt interesele de asasinat economic pentru interesele proprii….

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...