joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEFOTO | Un episcop și mai mulți preoți au distribuit pachete românilor...

FOTO | Un episcop și mai mulți preoți au distribuit pachete românilor blocați în vama Nădlac de restricțiile Guvernului Ciucă

Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Aradului și clerici din eparhie au mers duminică în Vama Nădlac II pentru a le distribui pachete cu gustări românilor întorși acasă de sărbători, dar blocați de restricțiile impuse diasporei de Guvernul Ciucă.

PS Emilian și clericii arădeni le-au oferit celor care stăteau la coadă în vamă apă, ceai cald, gustări, precum și dulciuri pentru copii, scrie Basilica.

„Ne-am dorit să îi ajutăm să treacă mai ușor peste orele de așteptare, să ajungă acasă cu bine la familiile lor și să petreacă în liniște de sărbători. Să le dea Dumnezeu răbdare și multă sănătate!”, a declarat ierarhul pentru Glasul Cetății.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„În aceste momente ei aveau mai multă nevoie de noi, iar noi am venit să le spunem în felul nostru că suntem alături de ei.”

„La fel cum Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului, a făcut gesturi filantropice la punctele vamale de la Timiș, așa și noi, Arhiepiscopia Aradului, în comuniune și conlucrare, săvârșim aceste acțiuni de ajutorare a celor care au trebuință”, a mai spus PS Părinte Emilian Crișanul.

Anul 2021 este declarat de Patriarhia Română drept Anul omagial al pastoraţiei românilor din afara României.

Duminică, Poliția de Frontieră anunța că 120.000 de români intraseră în țară în ultimele 24 de ore.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE