ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (16- 22 noiembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (16- 22 noiembrie)

Arhiepiscopia Târgoviștei anunță că în perioada următoare va derula mai multe acțiuni și proiecte social-filantropice în care se va investi peste 1.000.000 lei. Mai multe informații, aici:

Judeţul Tulcea are trei reţete consacrate de produse tradiţionale realizate de peste 30 de ani înscrise în Registrul naţional administrat de Ministerul Agriculturii. Detalii, aici:

Festivalul Internaţional „Propatria – Tinere talente româneşti” a început, vineri, cu un concert la pian susţinut de Mara Dobrescu. Detalii despre programul festivalului, aici:

O tânără a deschis în centrul Sibiului un atelier în care creează îmbrăcăminte pictată. Informații despre proiect, aici:

Iașul găzduiește o nouă etapă a Campionatului Național de tir sportiv. Mai multe informații despre concurs, aici:

Centrele comerciale din Polonia se vor redeschide pe 28 noiembrie, a anunţat sâmbătă premierul polonez Mateusz Morawiecki. Detalii, aici:

Mănăstirea bucureșteană Antim a oferit Ateneului Național Iași, pentru „Galeria marilor duhovnici și teologi”, obiecte care au aparținut părintelui arhimandrit Sofian Boghiu. Mai multe informații, aici:

Comisia Europeană, ajutor de 12,4 milioane de euro pentru producătorii de vin din România. Detalii despre finanțare, aici:

A fost publicată lista finală a câștigătorilor concursului  „Colaj de obiceiuri de iarnă”, organizat de ICR pentru comunitățile românești din Bulgaria, Serbia (Timoc și Voivodina), Ucraina (sudul Basarabiei, nordul Bucovinei, nordul Maramureșului). Mai multe informații despre proiect, aici:

2000 de copii din Vaslui vor primi de Crăciun, cu binecuvântarea Părintelui Episcop Ignatie al Hușilor, daruri oferite prin Asociația „Filantropia Ortodoxă”.Detalii despre campanie, aici:

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...