ȘTIRIFOTO | Sute de oameni s-au strâns în Piața Universității pentru a...

FOTO | Sute de oameni s-au strâns în Piața Universității pentru a protesta împotriva certificatului verde

Câteva sute de oameni s-au strâns, pentru a treia noapte consecutiv, în Piața Universității, pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse și a certificatului verde.

Oamenii scandează „Libertate”, „Rezistăm, nu ne vaccinăm”, „Înghețarea prețurilor la energie”, „OMS afară din țară”, „Libertate fără certificate”, „No green pass”, „Nu vaccinare obligatorie”, „Stop segregării pe criterii medicale, STOP intervenției politicii în actul medical! STOP instaurării certificatului verde! STOP vaccinării obligatorii! STOP identității digitale!”.

Sursa foto: Marian Maricaru, Aurel Duță

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...