ȘTIRIFOTO | Sute de oameni s-au strâns în Piața Universității pentru a...

FOTO | Sute de oameni s-au strâns în Piața Universității pentru a protesta împotriva certificatului verde

Câteva sute de oameni s-au strâns, pentru a treia noapte consecutiv, în Piața Universității, pentru a protesta împotriva restricțiilor impuse și a certificatului verde.

Oamenii scandează „Libertate”, „Rezistăm, nu ne vaccinăm”, „Înghețarea prețurilor la energie”, „OMS afară din țară”, „Libertate fără certificate”, „No green pass”, „Nu vaccinare obligatorie”, „Stop segregării pe criterii medicale, STOP intervenției politicii în actul medical! STOP instaurării certificatului verde! STOP vaccinării obligatorii! STOP identității digitale!”.

Sursa foto: Marian Maricaru, Aurel Duță

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate