marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Cel mai lung pelerinaj fără hrană din istorie s-a încheiat...

VIDEO | Cel mai lung pelerinaj fără hrană din istorie s-a încheiat cu bine: După 1.000 de km și 25 de zile, pelerinii plecați din Iași au ajuns la București

Pelerinii plecați din Iași spre București, într-un pelerinaj în care nu au consumat niciun fel de aliment, au ajuns la destinație pe 1 iunie, a anunțat Cezar Elisei, inițiatorul acestui demers unic, despre care R3media a relatat.

Pelerinii au mers 25 de zile pe jos, însumând peste 1.000 de kilometri. Cezar Elisei este președintele Asociației „Postul Terapeutic”, care promovează postirea doar cu apă.

„Dragii mei,

Au fost 25 de zile lungi, dar deosebit de frumoase. Au fost zile de post, pocăință, rugăciune, strâns din dinți, durere, abținere, exaltare și bucurie imensă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Postul acesta a fost cel mai ușor pe care l-am ținut vreodată. A fost un post nu scurt, dar deosebit de intim, curat, simplu, ceva ce poți face din inimă pentru Dumnezeu. Din acest motiv l-am simțit ca și cum nu a fost. Ca și cum mâncasem dimineață și acum nu mai aveam nevoie de alimente. Acest post de 25 de zile de fapt nu l-am ținut noi, cei care am participat la pelerinaj, ci l-a ținut cred însuși Domnul pentru noi. Nu am avut foame și nu am suferit din nici un fel din această pricină.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Din punct de vedere fizic au fost foarte multe dureri. Au fost câte una pentru fiecare pas și câte una foarte intensă pentru fiecare dimineață și seară petrecută pe drum. Cu toate acestea, în chip minunat, nu am avut bătături sau beșici. Nu am avut nici un fel de luxații sau probleme care să mă facă sau să ne facă să întârziem sau să amânăm. Picioarele s-au întărit puternic și au cunoscut o altă modalitate de a lucra – mult mai intens pentru Dumnezeu. Și au reușit să ne ducă unde am dorit.

Din punct de vedere sufletesc am avut ocazia și timpul necesar să ne revedem toate păcatele, toată viața. Ne-am spovedit lui Dumnezeu zilnic prin intermediul rugăciunilor spuse kilometru de kilometru. În ultimele trei zile am primit și certitudinea că parcursul nostru a fost bine primit de Dumnezeu și atunci m-am eliberat și de această întrebare.

Am avut bucuria de a nu fi deranjați de aproape nici un corespondent mass media, motiv pentru care am avut timp să cerem ajutorul lui Dumnezeu de a distribui informațiile pe care le aducem. Am primit din nou cu bucurie înțelegerea că acest demers trebuia realizat mai mult în liniște decât în lumina camerelor. Astfel am ajuns în liniște ieri la Catedrala Mântuirii Neamului unde am depus jertfa noastră la icoana Maicii Domnului și a Domnului Iisus Hristos și astfel s-a împlinit cel mai lung pelerinaj pedestru fără hrană din istorie.

25 de zile
1.311.000 pași
1.017 km
Dumnezeu să ne ajute pe toți să mergem doar pe calea adevărului și să facem voia Tatălui. Postul și rugăciunea să ne fie unelte prin care discernem ceea ce este bun și prin care ne curățim de ce este rău.

Asociația Postului Terapeutic, entitate care are ca scop promovarea postului doar cu apă în România, va face demersuri pe mai departe pentru a promova beneficiile de neimaginat ale abținerii pe termen limitat de la hrană și pentru a ridica un centru de postire în țara noastră. Pentru detalii și modalități de susținere a cauzei noastre vă rog să vizitați www.asociatiapostului.ro”, a scris Cezar Elisei.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE