luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEFOTO | Primul proces din România împotriva Pfizer. Avocatul Adrian Cuculis: Vaccinul...

FOTO | Primul proces din România împotriva Pfizer. Avocatul Adrian Cuculis: Vaccinul a îmbolnăvit-o pe viață! O femeie din Vâlcea cheamă în judecată compania producătoare, Guvernul și Ministerul Sănătății

Avocatul Adrian Cuculis a anunțat primul proces din România pentru vaccinarea obligatorie. La Tribunalul București s-a înregistrat cererea de chemare în judecată ca pârâți pentru Pfizer Romania, Ministerul Sănătății si Guvernului României pentru vaccinarea obligatorie în scopul de a putea circula liber.

„Cazul în speță, cu acte medicale care dovedesc legătura de cauzalitate între vaccinul Pfizer și boala dobândită din pricina vaccinului, arată că pacienta a dobândit o boala ce necesită tratament pe viață.

Este vorba despre trombocitopenie și hipertonie arterială.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Daunele se ridică la 1.000.000 Euro și vizează obligarea celor 3 la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente de care are nevoie doamna Gabriela“, a transmis avocatul Adrian Cuculis, citat de Jurnalul.

Sursă – Adrian Cuculis

Reamintim că există o serie de decese care au devenit o obișnuință în ultimul an și jumătate și deși este clar că în multe cazuri persoanele respective erau vaccinate, autoritățile refuză să discute măcar despre o legătură între serurile mARN și decese.

Sportivi, elevi, copii minori, avocați, medici, profesori au căzut și/sau au murit subit recent. O listă găsiți aici.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

 1. atentie la neatentie:
  -desi in Romania procesele sunt individuale,
  de la caz la caz,
  noi fiind sub imperiul anglo-american
  ni se va baga pe gat “precedentul judiciar” !

  -insanatosire grabnica!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate