duminică, mai 19, 2024
ACTUALITATESenatul SUA a adoptat o rezoluție în care Vladimir Putin este condamnat...

Senatul SUA a adoptat o rezoluție în care Vladimir Putin este condamnat drept criminal de război

Senatul SUA a adoptat marți în unanimitate o rezoluție prin care îl condamnă pe președintele rus Vladimir Putin drept criminal de război, o rară demonstrație de unitate în Congresul profund divizat, informează Reuters.

Rezoluția, introdusă de senatorul republican Lindsey Graham și susținută de senatorii ambelor partide, a încurajat Curtea Penală Internațională (ICC) de la Haga și alte națiuni să cerceteze armata rusă în orice anchetă a crimelor de război comise în timpul invaziei Rusiei în Ucraina.

„Toți cei din această cameră ne-am alăturat, împreună, democrații și republicanii, pentru a spune că Vladimir Putin nu poate scăpa de responsabilitatea pentru atrocitățile comise împotriva poporului ucrainean”, a spus liderul majorității democraților din Senat, Chuck Schumer, într-un discurs dinaintea votului.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Rusia numește acțiunile sale o „operație militară specială” de demilitarizare și „denazificare” a Ucrainei. Putin a numit țara, de asemenea, o colonie americană cu un regim marionetă și fără tradiție de stat independent, scrie Reuters.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Serios?In cazul asta ar trebui sa imparta celula cu Bush jr,Irak si Afganistan,Clinton,Yugoslavia,Obama,Libia si Siria.Avem presa obiectiva,ce mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE