ACTUALITATEFranța | Contractul de muncă SUSPENDAT pentru personalul medical care nu s-a...

Franța | Contractul de muncă SUSPENDAT pentru personalul medical care nu s-a vaccinat cu prima doză până acum

Personalul medical din Franța care nu s-a imunizat cu prima doză până astăzi va avea contractul de muncă suspendat și nu va mai fi remunerat. A intrat în vigoare vaccinarea obligatorie – o decizie întâmpinată cu proteste în stradă săptămânale. Procentul medicilor vaccinați este de peste 94%, iar cel al cadrelor sanitare din spitale și casele de bătrâni de aproape 90%, potrivit GulfNews.

Autoritatea sanitară guvernamentală a declarat marți că aproximativ 300.000 de lucrători din domeniul sănătății au rămas nevaccinați.

Dacă aceștia sunt vaccinați cu o singură doză, trebuie să facă un test PCR la fiecare trei zile până la administrarea rapelului. Ziua de 15 octombrie este termenul legal pentru primirea ambelor doze de vaccin.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Firmele și angajatorii care nu verifică statutul de vaccinare al personalului lor sunt pasibili de o amendă de €135 care poate ajunge la €3.750 pentru eșecuri repetate.

În ceea ce privește populația Franței, aproximativ 87% dintre adulți au primit cel puțin o doză și 83% sunt complet vaccinați.

„Nu sunt un revoluționar, mi-e frică și suntem mii în această situație. Vreau să ne asculte și să stea să vorbească la o masă.”, a declarat Rachid Ouchem, asistent medical-psihologic la un spital din Plaisir, la vest de Paris, care nu vrea să fie vaccinat și se confruntă cu suspendarea.

Mandatul privind vaccinul și sistemul „permisului de sănătate” al Franței, necesare pentru restaurante și alte locuri publice, au determinat în ultimele două luni proteste săptămânale din partea activiștilor conservatori și a altor grupuri. Un alt protest la Paris este planificat miercuri.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Asta este mareata Franta? Aproximativ 87% dintre adulți au primit cel puțin o doză și 83% sunt complet vaccinați? Nu mai este mult si va ajunge o tara bananiera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate