sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEFOTO | Primăria Londrei publică o imagine în care sugerează că o...

FOTO | Primăria Londrei publică o imagine în care sugerează că o familie albă „nu reprezintă londonezi adevărați“

Primăria Londrei a publicat o imagine în care a sugerat că o familie cu membrii de culoare albă „nu reprezintă londonezi adevărați“. Imaginea a apărut într-un ghid de pe siteul oficial al primarului și au creat o controversă . Municipalitatea a retras, în final, imaginea, potrivit Le Figaro.

„Nu reprezintă londonezi adevărați”, se arată în descrierea unei fotografii a unei familii albe, potrivit săptămânalului britanic Mail on Sunday.

Fotografia fusese publicată într-un ghid scris de echipa de comunicare a primarului Londrei pentru a da instrucțiuni despre cum să o pună în scenă în documente publice, spune săptămânalul britanic.

Sadiq Khan a fost forțat să dezavueze mesajul, prin intermediul purtătorului său de cuvânt: „Descrierea fotografiei a fost adăugată din greșeală de un membru al personalului și nu reflectă opinia primarului. Conținutul este revizuit pentru a se asigura că limbajul și îndrumările sunt adecvate”, a spus el.

Cu toate acestea, ghidul a început cu cuvintele: „Un oraș pentru toți londonezii”, cu promisiunea de a atrage „pe toată lumea, indiferent de vârstă, sex, orientare sexuală, etnie, religie, dizabilități sau componență a familiei”.

Acum, întregul ghid a fost eliminat de pe site-ul oficial.

Susan Hall, candidata conservatoare la alegerile pentru funcția de primar al Londrei din 2024, a reacționat la controversă spunând că „toți londonezii sunt londonezi adevărați, indiferent de etnia lor. Sadiq Khan trebuie să pună capăt acestor încercări disperate și motivate politic de a diviza oamenii.”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Așa incepe totul: la inceput lacrimogeală, hai să ajutăm sărmanii migranți.
    Și se termină cu metisaj și prigonirea majorității gazdă că nu e suficient de multi-kulti, fiind rasiști că nu s-au metisat cu jihadiștii , conform planului Kalergi…

    aviz românilor care se cred mari jmekeri că au slugi pe biciclete care le aduc shaorma la serviciu.

    nu sunteți bogați – corporația vă exploatează iar slugile de azi sunt asupritorii copiiilor voștri de mâine, și vor fi foarte răzbunători, fiți siguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE