ACTUALITATEPrimarul Londrei îi învrăjbește pe polonezi împotriva propriului guvern conservator de la...

Primarul Londrei îi învrăjbește pe polonezi împotriva propriului guvern conservator de la Varșovia: Acesta e doar primul pas, dar vor veni și după voi

Sadiq Khan, primarul Londrei, a participat prin videoconferință la evenimentul Campus Polska organizat în orașul polonez Olsztyn sub patronajul primarului din Varșovia, Rafał Trzaskowski. Pe lângă Trzaskowski și Khan, au fost prezenți la eveniment și primarii din Vilnius și Gdańsk.

Când a luat cuvântul, Khan a atacat guvernul conservator al Poloniei, condus de Partidul Lege și Justiție (PiS) și a avertizat participanții la eveniment să fie atenți la guvernul polonez. El a susținut că autoritățile centrale poloneze se tem de Trzaskowski și intenționează să-l dezbrace de putere.

“Guvernul central din Polonia vrea să ia puterea de la primarul Varșoviei, deoarece membrii săi sunt conștienți de faptul că Rafał Trzaskowski este un politician foarte popular, care se află și în partea opusă a eșichierului politic”, a spus el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Dacă locuiți în Varșovia sau în alte părți ale țării, trebuie să fiți conștienți de faptul că guvernul central îl atacă pe Rafał și atacă Varșovia, dar acesta este doar primul pas. Vor veni pentru după voi și de aceea ar trebui să luptați pentru ca guvernele locale să aibă mai multe drepturi”, a precizat primarul londonez. Discursul primarului din Londra a fost întâmpinat cu aplauze din partea publicului de la eveniment, dar a fost larg criticat de numeroși polonezi conservatori.

Evenimentul Campus Polska a fost inițiat de Rafał Trzaskowski pe 27 august și va dura până pe 2 septembrie. Unul dintre punctele principale ale programului a fost o conversație între fostul prim-ministru polonez Donald Tusk și Trzaskowski. În timpul discursului său, Tusk a declarat că, dacă va avea suficientă putere după alegeri, va permite căsătoriile civile între persoane de același sex, scrie Remix News.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Perverșii occidentali au ajuns la un nivel de obrăznicie fără egal. Primarul Londrei se amestecă în problemele interne ale Poloniei?!
    Incredibil!
    Și însuși președintele Tusk promovează căsătoria între homălăi! Polonezii, popor demn și curajos, vor da de pământ cu această jigodie care a ajuns să se închine la cele două valori supreme ale occidentului – vițelul de aur și găoaza de cur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...