miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATEFOTO EXCLUSIV | După Auchan, urmează Carrefour? Retailerul francez „invită” și el...

FOTO EXCLUSIV | După Auchan, urmează Carrefour? Retailerul francez „invită” și el românii să meargă la casieriile self-service și introduce casele unde se poate plăti exclusiv cu cardul

Retaillerul francez Carrefour a introdus în magazine „invitația” adresată clienților de a folosi casele „self-service”, acolo unde oamenii trebuie să fie proprii casieri, relevă un anunț surprins duminică, 5 martie și trimis pe adresa redacției R3media.

Conform anunțului, francezii de la Carrefour ne „recomandă” să folosim „casele self service”. Tot retailerul scrie că din opt case, la doar patru se poate folosi și numerarul, fiind „recomandată” plata cu cardul.

Amintim că anunțul vine în contextul în care există o puternică reacție publică împotriva intenției Auchan de a elimina total casierii și a-i înlocui cu „case self service”.

Auchan a introdus deja acest sistem în unele magazine din țară, confruntându-se cu reacții de dezaprobare pe rețelele de socializare și îndemnuri viralizate la boicot.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

  1. pai toata ‘pandemia’, la fiecare 30 de secunde ne-au recomandat la difuzoare plata cu cardul ca sa nu ne imbolnavim de la bani. Acum se vede mai clar ca grija lor pentru sanatatea noastra era doar o gaselnita.

  2. Noi,romanii,suntem terenul de experimentare a ideologiilor bolnavilor de la Bruxelles si de peste lac. .Bineinteles ati uitat de reactoarele nucleare de buzunar care nu au functionat nicaieri precum si subordonarea noii generatii de romani [?] unei bucati de plastic numita card.Am o varsta ,mai cumpar si eu de la super market insa ma socheaza satisfactia noii generatii de a fi controlata si sclavizata.N-au inteles nimic din pandemie,din razboiul care se planifica langa noi, asa cum nu pricep nimic din ce ii asteapta in spatele unui card.E generatia care isi leaga singura lanturile de picioare.Sunt fericit ca nu voi apuca ziua in care vor cere ajutor.Vor striga in gol,nu va nimeni acolo.Dumnezeu face mereu dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate