ACTUALITATEÎn Timișoara se instituie carantină de noapte, restaurantele se închid, evenimentele sunt...

În Timișoara se instituie carantină de noapte, restaurantele se închid, evenimentele sunt interzise

Luni, rata de incidență raportată la ultimele 14 zile în Timișoara a ajuns la 7,15 la mie, iar autoritățile instituie restricții dure care includ carantina de noapte, închiderea restaurantelor și interzicerea evenimentelor de orice fel, fie că sunt organizate în interior sau în aer liber. Cafenelele, sălile de fitness, teatrele, cinematografele și bazinele de înot își opresc activitatea, informează Smart Radio.

În weekend-uri, circulația în afara locuinței este interzisă după ora 20:00, iar magazinele sunt închise în intervalul 18:00 – 05:00. Livrarea la domiciliu este permisă, transmite Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Timiș.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Școlile rămân momentan deschise, pentru că ordinul comun al miniștrilor Sănătății și Educației prevede trecerea în online după depășirea pragului de 6 la mie raportat la ultima zi de vineri – când cifra era de 5,68.

Decizia CJSU Timiș intră în vigoare începând de marți.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...