ACTUALITATEFostul primar al orașului Bocșa a fost găsit împușcat în cap

Fostul primar al orașului Bocșa a fost găsit împușcat în cap

Fostul primar al orașului Bocșa, Emanuel Dănilă, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit, vineri dimineața, în locuință, împușcat în cap, soția sa fiind cea care a anunțat Poliția despre acest incident tragic.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au stabilit că victima prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului, iar decesul a fost confirmat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță, a informat IPJ Caraș-Severin. De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare.

“În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul. Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză”, a precizat sursa citată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Decesul fostului primar din Bocșa a fost catalogat de foștii săi colegi din PNL Caraș-Severin ca un “gest tragic și disperat”, generat de o depresie post-COVID.

“Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voința lui. Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post-COVID, din cauza căreia a și demisionat din funcția de primar. Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber şi un rebel frumos. Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, Filiala PNL Caraș-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a PNL Caraș-Severin și semnat de senatorul Marcel Vela.

Emanuel Dănilă a fost ales primar al orașului Bocșa în septembrie 2020, însă a demisionat din funcție în luna martie 2021, decizia fiind motivată de acesta ca fiind determinată de motive personale, care au ținut de starea sa de sănătate, potrivit Agerpres.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate