ACTUALITATEDonald Trump, discurs triumfalist în Carolina de Nord: Crima secolului! E o...

Donald Trump, discurs triumfalist în Carolina de Nord: Crima secolului! E o rușine ce s-a întâmplat în această țară. Au fost alegeri ca într-un stat de lumea a 3-a

Într-un discurs de aproape 90 de minute adresat republicanilor din Carolina de Nord adunați la convenția lor anuală de stat, Donald Trump a susținut fără temei că înfrângerea sa din alegerile din noiembrie 2020 a fost „crima secolului” și a comparat scrutinul prezidențial cu unul din țările din „lumea a treia”.

„Eu nu sunt cel care încearcă să submineze democrația americană, eu sunt cel care încearcă să o salveze. Ce s-a întâmplat cu această țară la ultimele alegeri este o rușine”, a precizat el, menționând că a fost mulțumit de eforturile făcute de republicani în Florida și Texas pentru a impune noi restricții legislative la vot. “Mi-aș dori să văd că Georgia va fi mult mai dură”, a continuat Trump.

Sâmbătă seara, Trump le-a adus critici lui Biden și democraților din Congres, după ce mandatul său a fost criticat:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Administrația Biden împinge teoria toxică a raselor … în școlile națiunii noastre”, a susținut Trump. „Joe Biden și socialiștii democrați sunt cei mai radicali democrați din istoria națiunii noastre”, a continuat acesta.

Totodată, Trump a sugerat că Republica Populară Chineză ar trebui să plătească SUA 10 trilioane de dolari despăgubiri pentru Covid-19 și a încurajat alte țări să ignore datoriile față de guvernul chinez până când nu sunt plătite problemele cauzate de pandemie

„A sosit timpul ca America și lumea să solicite compensații și răspundere din partea Partidului Comunist din China. Cu toții ar trebui să declarăm cu o singură voce unită că Republica Populară Chineză trebuie să plătească – ei trebuie să plătească”, a spus Trump.

De asemenea, Trump l-a vizat și pe Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase și consilierul șef medical al lui Biden, pentru o serie de e-mailuri care au apărut săptămâna aceasta în legătură cu răspunsul său la pandemia Covid-19.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Fauci, „poate că nu a fost niciodată mai în eroare decât atunci când a negat virusul și proveniența sa”, a spus Trump, potrivit CNN.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...