joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEFostul ministru al finanțelor, Ionuț Popescu, despre refuzul autorităților române de a...

Fostul ministru al finanțelor, Ionuț Popescu, despre refuzul autorităților române de a interzice produsele din Ucraina: Atitudine europeană: să-i omori pe ai tăi dar să nu o superi pe Ursula!

Ionuț Popescu, fost Ministru al Finanțelor între decembrie 2004 și august 2005, a comentat faptul că autoritățile de la București refuză să ia exemplul Poloniei și Ungariei, de a interzice produsele agricole din Ucraina.

Într-o postare, Ionuț Popescu a spus că în urma deciziei acestor țări, situația va fi și mai rea pentru România, pentru că produsele de acolo se vor opri în țara noastră, creând și mai multe probleme. Dar acest lucru nu pare să conteze pentru guvernul PNL-PSD.

„Polonia, Ungaria și Slovacia au interzis importurile de cereale și alte produse agricole din Ucraina, pentru a-și proteja producătorii proprii. Nu i-a interesat ce spune UE, ei vor să-și protejeze fermierii lor. Aceste țări sunt mult, mult mai puțin afectate decât România. Ce face România? Nimic. Permite în continuare accesul acestor produse. Ce se va întâmpla? Toate produsele din Ucraina, care acum nu mai pot pătrunde în Polonia, Ungaria și Slovacia, vor inunda piața românească. Care va fi efectul ? Pe cine mai interesează? Iohannis pleacă într-o altă lună de miere, în America de Sud, iar Ciucă (foto) și Aurescu, așa cum îi știm, slugi până la capăt! Chiar dacă-i omori pe ai tăi… Atitudine europeană: să-i omori pe ai tăi dar să nu o superi pe Ursula!”, a comentat Ionuț Popescu.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Reamintim că liderul opoziției, George Simion, a cerut ministrului agriculturii, Petre Daea, să oprească aceste importuri.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE