luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEFosta tenismenă americană Lilly Kimbell, moarte subită la doar 31 de ani...

Fosta tenismenă americană Lilly Kimbell, moarte subită la doar 31 de ani în urma unui atac masiv de cord

Lilly Kimbell, fostă tânără speranță a tenisului american, a murit la doar 31 de ani, șocând familia și prietenii , într-un nou caz de moarte subită. Conform presei americane, Kimbell s-a prăbușit din senin acasă, de unde a fost transportată de urgență la spital.

Doctorii au stabilit că fosta sportivă suferise un atac cardiac masiv, ca urmare a unei probleme la rinichi. Ea nu și-a mai recâștigat cunoștința și familia a decis să o deconecteze la sistemele medicale de susținere a vieții, astfel încât duminică a fost constatat decesul.

„Am fost uimiți și întristați de decesul lui Lilly. Îmi voi aminti mereu de felul în care ea a contribuit la crearea unei culturi a excelenței prin etica muncii sale. Lilly a fost un coechipier fantastic și era mereu zâmbitoare în timpul meciurilor și antrenamentelor. În timpul primăvara anului doi de studii, ea și Maho Kowase au reușit o serie de 22 de victorii consecutive, care este încă recordul școlii”, a spus fostul său antrenor, Jeff Wallace.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În studenție, Kimbell a fost una dintre cele mai de succes tenismene din istoria sportului studențesc american. Ea a reușit 197 de victorii, dintre care 109 la dublu și 88 la simplu și deține o serie de recorduri.

Decesul său subit a impresionat lumea sportului din SUA.

Acesta este doar cel mai recent deces subit între sportivi și tineri din ultimii doi ani. Cum presa refuză orice discuție despre posibilele efecte ale serului anti C19, au apărut o serie de teorii privind aceste cauze, care mai de care mai exotice: o dietă veche de ani de zile, folosirea „suplimentelor naturiste”,  uleiurile de gătit și nelipsita „încălzire globală”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE