ACTUALITATESondaj Sociopol: PNL și PSD umăr la umăr, PMP nu trece pragul...

Sondaj Sociopol: PNL și PSD umăr la umăr, PMP nu trece pragul electoral. AUR are 7% și ar putea intra în Parlament

PNL și PSD sunt foarte apropiate în intențiile de vot ale cetățenilor, relevă cel mai recent sondaj al Sociopol,  institutul de sondare al opiniei publice al lui Mirel Palada.

Conform acestuia, PNL are 29%, iar PSD are 28%, pe locul 3 fiind USR cu 13%. Surpriza vine la partidul AUR, care, conform răspunsurilor participanților la sondaj, va strânge 7% dintre sufragii.

Pro România – formațiunea lui Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu – are 6%, la fel ca și UDMR. În schimb, partidul fostului președinte Traian Băsescu, PMP, are 3%. Partidul Ecologist Român (PER), gruparea sub care candidează Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae, are 2%.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Conform aceluiași sondaj, la urne se vor prezenta 42% dintre alegători. Cercetarea a fost realizată în perioada 28-29 noiembrie 2020, pe un eșantion de 1 033 de persoane.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...