ACTUALITATEFlorin Piersic, mesaj pentru Draga Olteanu Matei: Îți voi duce lipsa, la...

Florin Piersic, mesaj pentru Draga Olteanu Matei: Îți voi duce lipsa, la fel ca și fratelui tău de o viață, Amza Pellea, pe care sper că astăzi l-ai întâlnit împreună cu iubitul tău soț, doctorul Matei. Și du-le dorul meu lui Moraru și Dinică

Moartea marii actrițe Draga Olteanu Matei a îndurerat o țară întreagă, iar fostul ei coleg, Florin Piersic, a resimțit și el, din plin, pierderea.

Într-unul din rarele momente în care scrie pe rețelele de socializare, Florin Piersic a trimis un mesaj de „la revedere” pentru marea actriță:

„ Draga mea, Draga si iar Draga, ne-ai părăsit! Chirița mea si a poporului ăstuia trist astăzi de plecarea ta, partenera de scena si actrița minunata, eu, mândrul tău – cum m-ai botezat – iți voi duce lipsa, la fel ca si fratelui tău de o viață, Amza Pellea, pe care sper ca astăzi l-ai întâlnit împreună cu iubitul tău soț, doctorul Matei. Si du-le dorul meu lui Moraru si Dinică. Te iubesc, scumpa mea!”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...