ACTUALITATEFlorin Piersic, mesaj pentru Draga Olteanu Matei: Îți voi duce lipsa, la...

Florin Piersic, mesaj pentru Draga Olteanu Matei: Îți voi duce lipsa, la fel ca și fratelui tău de o viață, Amza Pellea, pe care sper că astăzi l-ai întâlnit împreună cu iubitul tău soț, doctorul Matei. Și du-le dorul meu lui Moraru și Dinică

Moartea marii actrițe Draga Olteanu Matei a îndurerat o țară întreagă, iar fostul ei coleg, Florin Piersic, a resimțit și el, din plin, pierderea.

Într-unul din rarele momente în care scrie pe rețelele de socializare, Florin Piersic a trimis un mesaj de „la revedere” pentru marea actriță:

„ Draga mea, Draga si iar Draga, ne-ai părăsit! Chirița mea si a poporului ăstuia trist astăzi de plecarea ta, partenera de scena si actrița minunata, eu, mândrul tău – cum m-ai botezat – iți voi duce lipsa, la fel ca si fratelui tău de o viață, Amza Pellea, pe care sper ca astăzi l-ai întâlnit împreună cu iubitul tău soț, doctorul Matei. Si du-le dorul meu lui Moraru si Dinică. Te iubesc, scumpa mea!”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...