ACTUALITATEGermania renunță la restricțiile severe din perioada Paștelui. Angela Merkel spune că...

Germania renunță la restricțiile severe din perioada Paștelui. Angela Merkel spune că își asumă greșeala

Cancelarul german Angela Merkel a declarat miercuri că renunță la decizia privind impunerea unor restricții mai severe pe perioada sărbătorilor de Paști, recunoscând că ideea a fost o greșeală pe care și-o asumă, transmit Reuters şi AFP, citate de Agerpres.

„Ideea unor restricții severe de Paște a fost creată cu cele mai bune intenții. Această greșeală îmi aparține doar mie.”, a declarat Angela Merkel.

Guvernul său prevăzuse pentru perioada sărbătorilor pascale închiderea tuturor magazinelor și desfășurarea slujbelor religioase exclusiv online, au indicat miercuri surse guvernamentale.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT