ACTUALITATEGermania renunță la restricțiile severe din perioada Paștelui. Angela Merkel spune că...

Germania renunță la restricțiile severe din perioada Paștelui. Angela Merkel spune că își asumă greșeala

Cancelarul german Angela Merkel a declarat miercuri că renunță la decizia privind impunerea unor restricții mai severe pe perioada sărbătorilor de Paști, recunoscând că ideea a fost o greșeală pe care și-o asumă, transmit Reuters şi AFP, citate de Agerpres.

„Ideea unor restricții severe de Paște a fost creată cu cele mai bune intenții. Această greșeală îmi aparține doar mie.”, a declarat Angela Merkel.

Guvernul său prevăzuse pentru perioada sărbătorilor pascale închiderea tuturor magazinelor și desfășurarea slujbelor religioase exclusiv online, au indicat miercuri surse guvernamentale.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate