miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEFlorin Cîțu și Marcel Ciolacu se vor deplasa la Kiev | Guvernul...

Florin Cîțu și Marcel Ciolacu se vor deplasa la Kiev | Guvernul României vrea să susțină „reconstrucția” Ucrainei după război

Parlamentul României își va trimite reprezentanții la Kiev, pe 27 aprilie, este anunțul oficial al Camerei Deputaților și al Senatului. Mai exact, Florin Cîțu, în calitate de președinte al Senatului și Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, se vor deplasa în Ucraina, la invitația Radei Supreme a Ucrainei(n.r. Parlamentul unicameral al Ucrainei). Cei doi oficiali vor stabili modul în care Guvernul României va putea ajuta la „reconstrucția” Ucrainei după război, informează Hotnews.

Vizita celor doi șefi ai Parlamentului României vine după ce președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ținut, recent,  un discurs într-o ședință a acestui for decizional. Înainte ca Florin Cîțu și Marcel Ciolacu să se deplaseze la Kiev și să vadă dezastrul în urma atacurilor militare, alți trei parlamentari români, toți de la USR, au mers în Ucraina, alături de reprezentanții altor state, scrie sura citată.

De data aceasta, vizita este oficială și va fi urmată de un plan de măsuri pentru sprijinirea Ucrainei. Marcel Ciolacu ar putea ține un discurs în acest sens, în Rada Supremă.

„Scopul acestei vizite este legat de rolul pe care țara noastră îl va avea în viitorul plan de reconstrucție a Ucrainei după război. De asemenea, în acest moment discutăm despre un posibil discurs al președintelui Ciolacu în Rada Supremă ucraineană. Vizita lui Marcel Ciolacu are loc ca urmare a invitației adresate de președintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk”, a transmis Camera Deputaților.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ceea ce privește sprijinul României pentru Ucraina, acesta s-a concretizat în găzduirea refugiaților, accesul lor pe piața muncii, în instituțiile de învățământ.

Președintele României, Klaus Iohannis, susține că nu există nicio amenințare din partea Rusiei și nu există riscul ca statul nostru să fie atacat militar.

 

 

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Propun să rămână acolo, să se implice mai bine! Eventual, să-l cheme și pe Iohanis. Țara noastră are nevoie de “reconstrucție” de 30 de ani și p-ăștia îi “doare” la bască!
    RUȘINE!

  2. Conform statisticilor avem 4.7 milioane de români care trăiesc la limita sărăciei. La aceștia s-a gândit guvernul înainte de-a „reconstrui” Ucraina? În 33 de ani de după lovitura de stat din ’89 în România democrată nu s-a mai realizat nimic înafara hipermarketurilor și-a câtorva „ansambluri rezidențiale” (care se poziționează departe, foarte departe, de ceea ce ar trebui să însemne o locuință în adevăratul sens al cuvântului). Când ne uităm la țara în care locuim, trăim, muncim avem senzația că asistăm la o lichidare de stoc! Nu se mai investește în nimic și toate operațiunile economice se rezumă la maximizarea profitului corporatist. Avem localități întregi în Apuseni fără curent electric, avem orașe/comune fără infrastructura de gaze și canalizare, fără drumuri/șosele, cu wc (nici măcar nu-l pot denumi astfel, fiindcă termenul exprimă înțelesul de water closet) cu toaleta în fundul curții, totul e la pământ, iar noi ne gândim să reconstruim la alții, tocmai la cei care-și merită soarta să fie pulverizați complet!
    Pentru cine n-a avut morți/combatanți/prizonieri în războiul lui Hitler, pentru cine n-a studiat istoria și-a trecut prin școală ca turistul, într-adevăr, habar n-are de cea mai cruntă doctrină politică – nazismul – care a putut fi inventată de cele mai psihopate minți! Fasciștii de astăzi crescuți, cultivați și sprijiniți de occidentali în Ucraina (și nu numai acolo) reprezintă câinii de pază ai globalismului. Ei, cu ferocitatea lor! Iar ai noștri aleși se gândesc să-i susțină! Ba mai mult, găselnițele stilistice cu „reconstrucția” camuflează niște livrări de armament, suficiente cât să ne treacă din nou (de parcă n-am fi fost suficient!!!) pe radarele rușilor. Vai de noi! Ăștia de ne conduc n-au priceput nici până acum, că privind într-un ciob dintr-o oglindă strâmbă a istoriei, pacea nu se va obține niciodată din genunchi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate