ACTUALITATEFlorin Cîţu: Cei care lucrează în sistemul bugetar ar trebui să fie...

Florin Cîţu: Cei care lucrează în sistemul bugetar ar trebui să fie vaccinaţi sau testaţi. „Vom discuta și în coaliție”

Premierul Florin Cîţu spune că toți angajaţii din sistemul public care intră în contact cu cetăţenii ar trebui să fie vaccinați sau testați pentru COVID-19.

El a adăugat că va propune în coaliţia de guvernare vaccinarea sau testarea aparatului de stat.

„Vă spun opinia mea personală şi discutăm după aceea care va fi soluţia. Cred că nu doar personalul medical, ci şi personalul din învăţământ, şi personalul din Ministerul Afacerilor Interne şi Ministerul Apărării Naţionale, angajaţii din sistemul public care lucrează în sistemul bugetar ar trebui cu toţii să fie vaccinaţi sau testaţi. Este varianta pe care eu o voi propune. Vom vedea, în funcţie de discuţiile cu specialiştii, care va fi varianta aprobată. Vom discuta şi în Coaliţie şi vedem, dar eu cred că, acolo unde intră în contact cu cetăţenii, trebuie să fim responsabili”, a spus Cîţu, aflat la Botoșani, potrivit Agerpres.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Pe de altă parte, şeful Executivului a declarat că nu este de acord cu eliminarea taxei pe valoare adăugată la energie electrică şi gaze.

„Nu vreau să umblu la sistemul fiscal pentru că după aceea este foarte greu să revin asupra lui şi implicaţiile sunt diferite, dar voi susţine ca în această iarnă la consumatorii vulnerabili şi mare parte a populaţiei să nu aibă un impact creşterea preţurilor”, a adăugat Cîţu.

Premierul se află la Botoşani pentru a prezenta, în faţa Colegiului Director al PNL, moţiunea cu care candidează la conducerea partidului.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. La pachet poate le ofera bonus celor care se vaccineaza o doza de “prafuri” .Fara astea nu cred ca mai poate cineva sa fie primsinistru in Romania.

  2. …Câtzule, ai grijă ce-ti doresti, baetzii din sistem ti-au atras odată atentia ca te cam joci cu chibritul pe lângă benzinărie… asa ca să nu zici că nu stiai…prietenii stiu de ce…

  3. Pai si ceilalti intra in contact cu Ei, Nu doar unii intra in contact. Sa te testete toti zilnic ca nici vaxxinul Nu e sigur si e um mare esec cu eficacitate mica 6 luni
    AStA e marele liberal Cafe organizeaza societazea controlului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate