duminică, iulie 14, 2024
OPINIIRevoluția lui Fritz mătură totul în cale!

Revoluția lui Fritz mătură totul în cale!

Ca o dovadă în plus că revoluția a învins (chiar dacă nu aia pe care am crezut noi că am făcut-o în 89`) la Timișoara cad rând pe rând, înfrânte, recordurile de producție la hectar cu care se lăuda regimul național-comunist pe vremuri.

Ăsta cu „internaționala” în cuget și simțiri „apgradează” cu aplomb pionieresc și unitate de monolit tradiționalele tehnici și metode, împingând cu sudoare și neasemuită cutezanță lupta spre noi și noi culmi ale succesului!

Astfel, de vreo două săptămâni, multilateral-dezvoltatul tovarăș din fruntea orașului anunță victorii pe linie în lupta cu răul ce măcina temelia viitorului luminos al cetății, pentru care s-a dat mâna peste țară: recuperează imobile, cinematografe sau terenuri pe bandă rulantă, deschide noi și noi șantiere, la fel ca orizonturi pentru clasa revoluționară, fără să clipească sau să privească în urmă! Doar dușmanul de clasă ar putea critica înlocuirea raportării și planificării la „cincinal” cu cea la „treicinal”: e tot de-a „nal”, dar mai repede, căci vrerea și aplombul sunt mai mari, iar îngustimea unora n-are cum să oprească înaintarea către luminosul viitor, sabotori nevrednici!

În aplauzele întovărășitei adunări de pe meleaguri, ogoare și bancuri de uzine, lupta și ai săi conducători dau dovadă, spre lauda lor, de toleranță: unu` Brâncuși este iertat că nu e de pe la noi, de exemplu. Iar printre steagurile de peste țări și mări ce flutură la comandamentul central al luptei, își găsește locșor și cel al (încă) băștinașilor! Mai mult, acesta este fâlfâit ca semn al înfrățirii peste veacuri (bâști d-aici cu aluziile la sindromul ăla Stockholm, îndărătnicule!) și de falnicii „dragoni roșii”, ce plimbă prin oraș uniforme de recuzită, ca să luăm pe nesimțite-n gură mura schimbatului de gardă. Ce să mai… dă-te la o parte, timișorene, dacă mai mult nu poți: revoluția domnului Fritz mătură totul în cale!

Articol apărut inițial pe Demnitatea și preluat cu acordul autorului

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. eu sunt Timisorean de 4 generatii nu ca ar avea vre-o importanta.
  Da, Fritz a castigat in Timisoara precum a castigat Biden in America daca intelegi ce vreau sa zic. Pus in functie ca unele legi/proiecte sa treaca fara sa mai fie adresate semne “inutile de intrebare”
  Iar cat despre Timisoare si timisoreni sa pus in practica strategia care impanzeste Europa si anume “inundarea cu emigranti fie ei confrati romani fie de peste hotare”. Astfel s-au pierd unicitatea .
  In prezent populatia Timisoarei are un raport de 35% timisoreni si 65% cautatori de o viata mai buna .
  Timisoara pe care o stie lumea a apus precum Palestina dupa 1948.

 2. Nu mai votati decat ROMAN ORTODOX!!! CRITERIU FUNDAMENTAL IN SELECTIA ALEGERII! Daca votati straini de fapt va vindeti constient tara!

  • asa ar fi, problema e cum ii depistezi pe aia cu adevarat crestini, ca acum toti vagabonzii apar cu icoane in spate si dau ture prin biserici inainte de alegeri, incat ai baga mana in foc ca sunt oamenii lui Dumnezeu, dar daca te uiti mai atent li se vad si coarnele si copitele. Trebuie in primul rand ca electoratul sa cunoasca crestinismul, sa-l traiasca, pentru a fi capabili sa recunoasca lupii in piele de oaie, ceea ce nu mai e cazul la romani de ani buni.

 3. Singura intrebare este daca nu cumva timisorenii au fost beti sau drogati cand si-au pus caricatura asta drept primar.Se mai laudau ca ei sunt fruncea,fruncea gleznei probabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE