News ȘTIRI CNSAS: Opt candidați la alegerile locale au fost colaboratori ai securității. Lista...

CNSAS: Opt candidați la alegerile locale au fost colaboratori ai securității. Lista este deschisă de Traian Băsescu

Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) a informat, joi, prin intermediul unui comunicat de presă, că opt dintre candidații la alegerile locale au decizii în instanță de colaboratori ai securității, anunță Digi24.

Lista dată publicității de CNSAS cu cei care au verdict de colaborator al Securității este deschisă de fostul președinte Traian Băsescu, cel care candidează din partea PMP la Primăria Capitalei. Verdictul CNSAS a fost confirmat pe fond de Curtea de Apel București, în prezent fiind în curs de soluţionare la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Lista completă prezentată de CNSAS a candidaților care au colaborat cu securitatea:

Băsescu Traian – candidat pentru funcția de primar al Municipiul Bucureşti. Proces câştigat de CNSAS pe fond. În curs de soluţionare la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Boros Ludovic – candidat pentru funcția de consilier judeţean la Sălaj. Proces câştigat definitiv de CNSAS.

Brie Adrian Florin – candidat pentru funcția de consilier judeţean la Sălaj. Proces în curs de soluţionare la Curtea de Apel București.

Igreţ Ioan – candidat pentru funcția de consilier judeţean la Arad. Proces câştigat definitiv de CNSAS.

Mărginean Ioan – candidat pentru funcția de consilier judeţean la Mureş. Proces câştigat de CNSAS pe fond. În curs de soluţionare la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Pleşu Constantin Corneliu – candidat pentru funcția de președinte al consiliului judeţean Vaslui. Proces câştigat definitiv de CNSAS. Publicat în Monitorul Oficial nr. 8/2007.

Stoian Marcel – candidat pentru funcția de consilier judeţean la Harghita. Proces câştigat definitiv de CNSAS. Publicat în Monitorul Oficial nr. 708/24.05.2017.

Tudor Dumitru – candidat pentru funcția de consilier local la primăria Apostolache, judeţul Prahova. Proces câştigat definitiv de CNSAS.

 

 

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate