sâmbătă, iulie 13, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion a anunțat că borna lângă care s-a pozat președinta Ungariei...

George Simion a anunțat că borna lângă care s-a pozat președinta Ungariei a fost vopsită în tricolorul românesc: Problemă rezolvată! FOTO

Borna de la Piatra Secuiului, vopsită în culorile Ungariei are acum culorile României.

Anunțul a fost făcut de președintele AUR, George Simion. „Problemă rezolvată”, a scris președintele AUR, George Simion, duminică, pe Facebook.

Borna a revenit în atenția publică după ce, în urmă cu o săptămână, a fost folosită de președintele Ungariei, Katalin Novak, pentru o ședință foto cu iz politic.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Piatra era vopsită în culorile Ungariei. De altfel, bornele de pe Piatra Secuiului sunt vopsite regulat în culorile Ungariei sau ale României.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

7 COMENTARII

  1. degeaba, ungurii ne-au dat un mesaj.. Simion in afara de gargara nu face nimic concret. Stiu, vor spune unii ca nu e la putere, ca daca va veni va face si va drege, minciuni.. Pot face multe lucruri concrete pt romani, in afara de vopsit toate pietrele cu tricolor si cu Basarabia e Romania. Patriotismul adevarat, in ziua de azi nu se mai manifesta prin gargara. Eu i-am urmarit, au alta agenda.

  2. Ca să fie luat în serios ar trebui să nu-i calce lui Vadim pe urme pentru că dacă i se lipește abțibildul cu “păcȘoș ok acă și să teălici” pe poză, greu mai scapă de el.S-o vadă pe Șoșoacă și să ia aminte la de-astea cu tricolor la pălărie, că nu sunt prioritare pentru electorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE