luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEUrsul sau omul ? Zile întregi, mass-media şi oamenii au scris şi...

Ursul sau omul ? Zile întregi, mass-media şi oamenii au scris şi au vorbit despre nedreptatea făcută ursului Arthur, în timp ce despre Mihai Cadar nu a vorbit nimeni. Era doar un tânăr cioban

Mihai Cadar era un tânăr de 26 de ani, care lucra ca cioban din județul Harghita.Vineri, pe 23 iulie 2021, Mihai a mers împreună cu un coleg să sperie un urs care atacase o vacă.

Ursul a devenit violent şi i-a atacat pe cei doi bărbaţi. Primul atacat a fost colegul lui Mihai, acesta fiind sfâşiat pe faţă, mâini şi piept de bestia dezlănţuită. Mihai a încercat să îl ajute, însă a fugit în pădure atunci când ursul l- a atacat şi pe el.

Astfel, colegul său a scăpat cu viaţă şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sâmbătă dimineaţă, Mihai a fost găsit mort, la aproximativ 300 de metri de locul în care ursul l-a atacat pe el şi pe colegul său.

Chiar dacă știrea a ajuns în mass-media, povestea tânărului nu a avut un impact la fel de mare precum uciderea ursului Arthur.

Oamenii au sesizat diferența.

„Mihai Cadar îl chema pe omul omorât de urs. Un om bun şi modest, un simplu cioban. Viața lui nu contează. Numele lui nu va fi cunoscut în România, nimeni nu se va revolta, nimeni nu va plânge. România ține cu ursul. Totul din cauza propagandei plătită cu bani grei, din afară, a ONG-ului Agent Green.

De Arthur ştie toată Europa. De Mihai Cadar ştie doar fratele lui şi familia. Avea doar 26 ani. Un cioban, ce contează?”, a scris Costică Dinu într-o postare pe Facebook ce a fost distribuită de peste 19.000 de persoane”, a scris Costică Dinu, într-o postare distribuită de peste 19.000 de oameni.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Pe ciobanul ucis de urs îl chema Mihai Cadar, un băiat de 26 de ani, simplu și modest. Știu, pe nimeni nu intereseaza și în special pe niciun ONG sponsorizat de cine trebuie. De ursul Arthur aflase tot Mapamondul, de acest amărât nu va afla nimeni. Hai să-i cinstim memoria, aprindeți o lumânare pentru el și să-i facem cunoscut chipul blând de om muncitor pentru care 4000 ron (cât costă o vacă) înseamnă tot!

Și mi-as dori ca această postare să ajungă și la hipsterii ONG-isti, mari apărători ai urșilor, care din fotoliul de gaming și din răcoarea aerului condiționat, emit conflicte false, iar victime cad acești amărâți, pălmașii chinuiți ai neamului românesc. Când ești sponsorizat din afară, echivalentul unei vaci sau oi nu înseamnă decât o ieșire la o seară de hipstereală și să vă cânte taraful Caliu, însă, pentru omul simplu, reprezintă tot, hrană și sursă de venit, băi papagalilor rujați și nerușinați!”, a scris şi Theo Bratosin într-o altă postare pe Facebook.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

3 COMENTARII

    • Când vine-n răspăr firului narativ, nu sunt interesați. Cel mult vor bălmăji veșnicul “e tot vina noastră că am tăiat pădurea”, ca și cum ar lămuri asta în vreun fel situația prezentă și ar face ca prin farmec surplusul de urși să dispară. Sau vor vorbi de metode non-letale, ca să-și tot paseze între ei ciobanii și excursioniștii urșii.
      La modul că tot mori, dar măcar acum ai consolarea că o meriți cumva. Că tu personal le-ai tăiat pădurea și i-ai obișnuit cu omul dându-le de mâncare pentru poze. Celelalte țări nu-i vor fiindcă au destui, dar cum să-i omori? N-au și ei drepturi? Și maidanezii au drepturi. Și șoarecii au drepturi. Nu mai poți de drepturi, faci doi pași și calci în ceva drepturi.

      Dumnezeu să-l ierte.

  1. daca ar fi avut arma si tragea foc in aer, ursul ar fi fugit. ursii se sperie de caini. dar ce sa faci? am ucis si cainii. hai sa mai taiem din peduri si sa decimam toata fauna ca omu’ – oaie este cel mai important de pe pamant! cu cat te indepartezi de pamant se pare ca nu mai gandesti. deloc. prostia face victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE