joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEFauci este „îngrijorat” că oamenii nu se vor conforma dacă revin recomandările...

Fauci este „îngrijorat” că oamenii nu se vor conforma dacă revin recomandările de a purta masca. Medicul contestă mai multe studii care au demonstrat ineficiența măștii

Într-un interviu de sâmbătă, fostul consilier medical șef al Casei Albe, Anthony Fauci, a insistat, din nou, pe introducerea măștii pe fondul creșterii cazurilor de Covid-19, conform Fox News.

În cazul în care măștile sunt din nou recomandate, el este „îngrijorat că oamenii nu vor respecta recomandările”, a spus el în interviu.

„Sper că, dacă ajungem la punctul în care volumul de cazuri este atât de mare și organizații precum CDC recomandă – CDC nu impune nimic – ca oamenii să poarte măști, oamenii să respecte această recomandare și să ia în considerare riscurile pentru ei înșiși și pentru familiile lor”, a declarat Fauci pentru CNN.

Fauci, care a fost și director al Institutului Național de Alergie și Boli Infecțioase la National Institutes of Health până în decembrie 2022, a pus sub semnul întrebării un studiu Cochrane din ianuarie 2023 care a constatat că măștile sunt ineficiente.

„Când vorbiți despre efectul asupra pandemiei în ansamblu, datele sunt mai puțin solide”, a spus Fauci.

„Dar atunci când vorbiți despre o bază individuală a cuiva care se protejează … nu există nicio îndoială că există multe studii care arată că există un avantaj [pentru măști].”, a adăugat Fauci.

Studiul Cochrane, condus de 12 cercetători de la universități apreciate din întreaga lume, a comparat utilizarea măștilor medicale/chirurgicale cu a nu purta măști.

Analiza a constatat că „purtarea unei măști poate avea o diferență mică sau deloc în ceea ce privește numărul de persoane care au contractat o boală asemănătoare gripei/Covid-19 (nouă studii; 276.917 persoane); și probabil că are o diferență mică sau deloc în ceea ce privește numărul de persoane care au gripă/Covid-19 confirmat printr-un test de laborator (șase studii; 13.919 persoane).”

Spitalizările Covid-19 au crescut cu 18,8% între 13 și 17 august, iar decesele au crescut cu 17,6% între 20 și 26 august, conform CDC.

Cifrele, însă, rămân cu mult sub cea mai recentă creștere din ianuarie 2023.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Da se intoarce mascariciul sef al Americii …
    Si eu sper sa nu inceapa iar marea alerta ..oricum nu mai are acelasi impact
    Marii globalisti sodonisti nu au inteles xa tb sa treaca suficient timp ca lumea sa uite marea “tzeapa”

  2. Se intoarce psihopatul șef, Arahatul Americii

    dacă o să fim proști și slabi, ne mai inchid 2 ani in case , să mai facă niște sute de miliarde și să mai ucidă niște milioane de oameni inchiși in case, netratati de alte boli, și injectați cu ser genetic dubios experimental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE