ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (3 mai – 9 mai)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (3 mai – 9 mai)

1.Record mondial: Catedrala Mântuirii Neamului deține cel mai mare iconostas ortodox. Detalii, aici.

2.Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” din Sibiu îşi reia activitatea cu publicul începând de duminică. Mai multe informații despre program, aici.

3.Cel mai în vârstă cetățean al municipiului Suceava, Lucea Bohatereț, a fost sărbătorit miercuri, 5 mai, la împlinirea impresionantei vârste de 104 ani. Detalii despre emoționantul moment, aici.

4.Pâinea lui Pitiș, primul produs tradițional din județ atestat în domeniul panificației. Mai multe informații, aici.

5.La Cernăuți, o treime din școli au reluat procesul educațional cu prezența fizică după două luni de carantină severă. Detalii, aici.

6.Teatrul Nottara se va redeschide pentru public sâmbătă, cu spectacolul „Aici nu-i de joacă”. Informații despre program, aici.

7.Actorii Daniela Nane, Ozana Barabancea și Silviu Biriș la un eveniment omagial dedicat Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica. Detalii despre eveniment, aici.

8.Veste extraordinară pentru producătorii de cereale în ceea ce privește prețurile. Mai multe informații, aici.

9.Specialiștii neurochirurgi ai Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași au reușit să salveze viața unei fetițe de doar 12 ani din județul Botoșani. Detalii despre starea de sănătate a micuței, aici.

10.Bujori unici pe continent, în rezervația de la Zau de Câmpie. Mai multe informații, aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...