marți, noiembrie 28, 2023
ACTUALITATEAnthony Fauci recunoaște că a impus măsuri „draconice” în timpul pandemiei, dar...

Anthony Fauci recunoaște că a impus măsuri „draconice” în timpul pandemiei, dar aruncă vina pe „diviziunea din societate” și pe oamenii de pe rețelele sociale care ar fi creat o „confuzie” cu privire la îndrumările sale

Anthony Fauci, consilierul medical șef al președintelui, a acuzat „diviziunea din societate” și oamenii de pe rețelele sociale pentru că au creat o „confuzie” cu privire la îndrumările sale în timpul pandemiei. El a continuat să justifice mandatele dure Covid-19 impuse de guvernul federal sub îndrumarea sa, inclusiv blocajele, vaccinările și obligativitatea purtării măștii, declarând că spitalele au fost „depășite” și a fost forțat să ia măsuri „draconice”.

„Și uneori, când faci lucruri draconice, apar consecințe negative colaterale. La fel ca atunci când nu mai lucrați, chiar și temporar, apar consecințe dăunătoare asupra economiei, asupra școlarilor”, a spus el la Festivalul Atlantic.

În mai 2020, senatorul Rand Paul (R-Ky.) l-a criticat pe Fauci pentru politica federală de a menține școlile închise și de a priva copiii de educație personală, în ciuda datelor care arătau că SARS-CoV-2 nu îi afecta foarte rău pe copii. Fauci continuase să insiste ca școlile să rămână închise.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Un studiu al Universității din Virginia a constatat că 34,9% dintre studenții din stat au scăzut sub nivelul de referință de citire în toamna anului 2021, față de 30,8% în toamna anului 2020 în perioada de vârf a pandemiei și 21,3% în toamna lui 2019.

Un alt studiu, realizat de firma de curriculum și evaluare Amplify, a constatat că elevii de la grădiniță până la clasa a 5-a aveau o stare de alfabetizare mai proastă la jumătatea anului 2021-2022 decât la mijlocul anului 2019-2020 înainte de pandemie, conform The Epoch Times.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate