sâmbătă, iunie 15, 2024
ȘTIRIUn tânăr bucureștean a prins un pedofil de 45 de ani ce...

Un tânăr bucureștean a prins un pedofil de 45 de ani ce voia o întâlnire cu o fată de 15 ani. „Justițiarul de Berceni” i-a înscenat un flagrant monstrului, după care l-a dat pe mâna Poliției | VIDEO

Un tânăr bucureștean, care-și spune „Justițiarul de Berceni”, a organizat un flagrant în toată regula, pentru a prinde un pedofil care căuta minore pe internet.

Un individ împărțea bilețele cu numărul lui de telefon și caută persoane pentru relații serioase, inclusiv cu fete de 13-15 ani, așa că „Justițiarul” nostru s-a pus pe treabă.

Tânărul s-a dat drept fată de 15 ani și cu ajutorul unei prietene care i-a împrumutat vocea, a reușit să-și dea întâlnire cu dezaxatul care căuta fetițe pentru întâlniri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

După o urmărire pe străzile Capitalei, „Justițiarul” l-a prins pe pedofil și l-a dat pe mâna Poliției. Pedofilul avea 45 de ani.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Inițiativa tânărului a fost excelent primită de către români, filmarea cu flagrantul făcând peste 300.000 de vizualizări în câteva zile. Comentariile au fost, în majoritate covârșitoare, favorabile „Justițiarului de Berceni”.

Ulterior, „Justițiarul” a mai prins un predator: un bărbat de 33 de ani voia să întrețină relații sexuale cu o fată de 14 ani.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Daliții punjabieni locali n-au nici un stres pe tema asta și nu prea sunt deranjați în activitățile lor lucrative din domeniu.Mai am cunoștință că agale de cin mare de prin județe mai încearcă când și când “marfa” culeasă de pe stradă pentru export, mai ales prin zonele de cultură islamizată gen Sud și Est, atunci când, firește, nu dorm mangă cu moaca-n farfurie la chefurile cu manele ale “interlopilor” vezi vel aga de Dolj, acu câțiva ani, sancționat cu ieșirea la specială(ce l-o fi durut la trei metri !).Ăștia sunt plevușcă dar sunt buni și așa.Era mai distractivă și ceva poceală, pentru că odată băgați în rotativa justiției, sunt mari șanse să iese pe ușa din spate, speriați doar, scuturați de mărunțiș și cu o hârțoagă de avertizare la buzunarul din spate.

  2. Felicitări, domnule Justițiar din Berceni. Nu ezitați să ne țineți la curent.
    Apoi, după acest început practic, nu ar strica să treceți și la teorie. Un american de origine armeană a scris o monumentală carte despre pedofilii și pedocizii din diverse locuri și epoci. Autorul se numește Joachim Hagopian, iar cartea lui este intitulată Imperiul Satanic. Cu un pic de noroc, încă o puteți găsi pe internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE