marți, decembrie 5, 2023
ACTUALITATEFără scăpare! Israel anunță că va lăsa civilii din Fâșia Gaza fără...

Fără scăpare! Israel anunță că va lăsa civilii din Fâșia Gaza fără apă, combustibil şi energie electrică până când ostaticii vor fi eliberaţi

Ministrul israelian al energiei Israel Katz a declara, joi, că reluarea serviciilor de bază pentru civilii din Fâşia Gaza este legată de eliberarea ostaticilor israelieni deţinuţi de Hamas, relatează DPA, citată de Agerpres.

„Curentul electric şi alimentarea cu apă potabilă nu vor fi pornite şi nicio cisternă cu combustibil nu va intra până când ostaticii israelieni nu se vor întoarce acasă”, a scris Katz pe X.

Gesturi umanitare vor fi făcute numai în schimbul unor gesturi umanitare, a adăugat el, avertizând că nimeni nu ar trebui „să predice despre moralitate” Israelului.

Sâmbătă, luptătorii Hamas au ucis cel puţin 1.300 de israelieni în localităţi israeliene din apropierea graniţei cu Gaza şi la un festival de muzică. Un purtător de cuvânt militar, Daniel Hagari, a declarat într-un briefing televizat că Israelul a reuşit să confirme identităţile a 97 de persoane luate ostatice în Fâşia Gaza în atacul Hamas de sâmbătă.

Israelul a răspuns la masacrul comis de Hamas cu o campanie masivă de lovituri aeriene în Fâşia Gaza.

Ministerul Sănătăţii din Gaza a anunţat joi că 1.200 de persoane au fost ucise şi circa 5.800 rănite.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

 1. Dacă Israelul intră cu forța în Gaza ucigând orbește atunci va începe al 3 lea război mondial. Trebuie să recunoaștem că la nivel mondial există o oarecare ură împotriva evreilor dar asta din cauza faptului că evreii au răstălmăcit cuvintele Lui Dumnezeu și se proclamă pe sine mai buni, mai valoroși decât restul popoarelor înaintea Viului Dumnezeu. Fiul Lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a clarificat prin învățăturile Sale atât importanță poporului evreu cât și importanța celorlalte popoare, poporul evreu fiind într-adevăr un popor ales, dar de preoți, de apostoli a Lui Dumnezeu pe întreg pământul care ar trebui să îndrume restul națiunilor privind Adevărul, nu prin arme ci prin Cuvânt. Trebuie să înțelegeți că Domnul Dumnezeu a ales drept popor de preoți cel mai năpăstuit dintre popoarele lumii antice, un popor ce a fost înrobit de către Egiptul antic, pentru a dovedi Puterea și Adevărul Său întregii lumi. Poporul evreu este poporul ales de Dumnezeu, este incontestabil, și Domnul Dumnezeu îl va lămuri prin foc și își va atinge obiectivul de a-l transforma in ceea ce trebuie. “Celui care i se dă mult, i se cere mult, iar celui care i se dă puțin, i se cere puțin.” Mai mult decât orice alt popor, poporul evreu trebuie să acționeze cu dreptate. Năpăstuirea nevinovaților, indiferent din ce popor de neamuri fac parte, este neplăcut Lui Dumnezeu care îi va lovi cu diferite urgii intru îndreptare. Dar nu îi va distruge complet niciodată! Poporul evreu este “sarea lumii”, dacă aceasta se va strica, care ar fi rostul ei? Nu uitați promisiunea Lui Dumnezeu: Ieremia cap 30 vs 11:
  “Căci Eu sunt cu tine’, zice Domnul, ‘ca să te izbăvesc; voi nimici* pe toate neamurile printre care te-am risipit, dar pe tine** nu te voi nimici; te voi pedepsi cu dreptate†, nu pot să te las nepedepsit”.
  In concluzie, nu atacați poporul evreu, nu fiți dintre cei care îi “risipesc”, îi omoară, dar aparati-va dacă sunteți atacați de acest popor cu dreptate și frică de Dumnezeu, nu ucideți nevinovați, asta e o urâciune. Iar poporul evreu trebuie să facă următoarele: să se întoarcă la Domnul Dumnezeu, să împrumute din Mila Sa și să-și primească menirea preoției pe întreg pământul. Amin!

  • Da, asa ar trebuie sa fie! Dar in realitate si israelienii lucreaza cu metode omenesti si nu cu cele dumnezeiesti, deci ce fel de popor ales ii asta?!
   Sa ne reamintim ca dupa al 2-lea razboi mondial au avut si ei vreo 3 organizatii paramilitare (sa nu le zicem teroriste), din care una l-a asasinat pe un mediator de pace ONU.
   In Romania, reprezentanti ai poporului ales nu-i lasa sa doarma pe cei chinuiti in temnitele comuniste si care au cerut sa nu fie razbunati urmand pana la moarte poruncile Domnului Iisus Hristos( care este evreu la urma urmei). Si mai mult: li se pune si eticheta de antisemiti, auzi nerusinare.

   .Adica avem peste tot in case la mare cinste icoane cu sfinti cu origine evreiasca si tot antisemiti suntem dom’le. Auzi nesimtire! Iar EW-ul vaneaza fara incetare si documenteaza pe toti acesti adevarati crestini morti muceniceste si din antisemiti nu-i mai scoate.

   Ba mai mult, scot si filme denigratoare la adresa sfintilor romani, in numele libertatii de exprimare. Pentru holocaust nu exista libertate de exprimare?

   Toate prostiile care le face acest popor ales vor urca la ceruri si acolo vor fi judecate de Dumnezeul in numele caruia ei zic ca lupta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate