joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEJurnalistul Paul Andrei, întrebări despre copilul născut de o tânără de 15...

Jurnalistul Paul Andrei, întrebări despre copilul născut de o tânără de 15 ani de Anul Nou: Profităm de acest copil pentru a ne duce agenda progresistă mai departe?

Jurnalistul Paul Andrei a scris despre cazul tinerei de 15 ani care a devenit mamă in prima zi din 2021tinerei de 15 ani care a devenit mamă in prima zi din 2021, după ce a observat că imediat cazul a fost preluat de tabăra progresistă pentru a sublinia „nevoia” de educație sexuală în școli.

Paul Andrei se întreabă de ce nimeni nu-și pune niște întrebări simple despre acest caz, ale căror răspunsuri ar pune toată situația într-o altă lumină decât cea dorită de cei care doresc să manipuleze acest caz pentru a-și avansa propriile obiective.

„Eu sunt omul care îmi pun întrebări. Uneori poate nu le pun pe cele mai inspirate, alteori mă apuc și mă întreb singur de ce așa și nu invers fără să-i deranjez pe alții cu ele. Unii spun că doar proștii nu își pun întrebări, lucru care mă face să mă întreb și mai mult.
De aceea, când am văzut știrea cu minora de 15 ani care a născut primul copil al anului mi-am pus imediat niște întrebări.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Evident că au sărit imediat progresiștii să ne explice cum lipsa educației sexuale a făcut ca această fetiță să devină mamă atât de repede. Și apoi, automat, statistica cu cele mai multe mame minore din Europa.

La nimeni nu am văzut întrebarea care mie mi-a apărut prima oară, de ce a născut la Botoșani când ea e din Mureș? Mureș se află la nu mai puțin de 330 de kilometri de Botoșani. Și drumul de la o localitate la alta nu se face deloc pe autostradă. Și mă face să cred că ea în zona aceea își avea reședința. Poate greșesc. Dar stătea deoarece asta era dorința ei. Sau poate că stătea cu părinții, cine știe. Sau cu iubitul/tatăl copilului.
Deci ea a născut un copil dorit. Că asta e miza ăstora, de ce l-a născut la 15 ani când putea să solicite ca un medic să-i taie capul, mâinile și picioarele și să-l dea afară din pântecul ei pe bucăți. Eventual ca în Argentina, unde acum s-a votat zilele trecute că e ok până la 3 luni și jumătate să avortezi, trebuie doar să-ți dorești. Nu mai e doar cu pericolul pentru mamă sau doar în situația unui viol.

Alte întrebări care s-au mai pus. Fetița e de vreo etnie responsabilă cunoscută pentru căsătoria între minori de mici? Că dacă e așa, apare altă întrebare, ea mai frecventa școala? Că de aici pleacă altă întrebare, dacă nu mai mergea la școală cum ar fi ajutat-o o educație sexuală de care nu avea parte? Mai departe, dacă primea educație sexuală nu mai devenea mamă la 15 ani?

Apoi, altă întrebare importantă, tatăl e minor sau major? Dacă e major e cercetat penal?
Vârsta consimțământului e la noi de 15 ani. Deci ea cel mai probabil avea 14 ani în timpul conceperii. Ceea ce ne face să căutăm în codul penal.
Articolul 220 (1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum și orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 și 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Apoi avem (3) Fapta prevăzută în alin. (1), comisă de un major cu un minor cu vârsta între 13 și 18 ani, când majorul a abuzat de autoritatea ori influența sa asupra victimei, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
Deci avem această întrebare cu tatăl, ce se întâmplă cu el? Dacă nimeni nu vorbește de/cu el, mă duce cu gândul că rudele ei sunt împăcate că minora poate crește liniștită nou-născutul alături de familia sa, familie care înseamnă inclusiv un bărbat care a profitat de tinerețea ei. Într-un fel sau altul.

Dacă totuși tatăl e și el minor, atunci apar întrebările cu privire la educația sexuală, aceleași ca și în privința fetei.

Până nu avem răspuns la toate aceste întrebări, este indiscret să comentăm pe marginea acestui subiect și să profităm de el pentru a ne duce agenda progresistă mai departe. Și tocmai că discutăm de o minoră implicată, probabil că la unele dintre întrebări nici nu vom avea vreun răspuns”, a scris Paul Andrei.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE