ACTUALITATEFacturile la electricitate, compensate pentru 13 milioane de români. Care sunt condițiile...

Facturile la electricitate, compensate pentru 13 milioane de români. Care sunt condițiile de acordare a subvenției

13 milioane de români care au un consum lunar între 30 de kWh şi 200 de kWh, vor primi compensații la facturile de energie, a afirmat, miercuri, 15 septembrie, ministrul Energiei, Virgil Popescu, după ședința de Guvern.

„Am prezentat astăzi în Guvern în primă lectură proiectul de ordonanță de urgență pentru compensarea facturilor românilor la electricitate şi gaze”, a precizat el.

Ministrul a arătat că va fi compensată diferența dintre cel mai mic preț din piață, 64 de bani pe kWh cu toate taxele incluse, şi cel mediu, 82 de bani pe kWh.

„Această diferență de 18 bani pe kWh va fi subvenționată în totalitate din bugetul statului. De această măsură vor beneficia aproape 13 milioane de români”, a mai spus Popescu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Şi care sunt condițiile de acordare a subvenției? Că nu le-ați prezentat! Ori modificați titlul articolului, ori completați articolul cu informațiile care lipsesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...