duminică, iulie 14, 2024
ȘTIRIEuroparlamentarul Chris Terheș despre identitatea digitală la care lucrează UE: Ei nu...

Europarlamentarul Chris Terheș despre identitatea digitală la care lucrează UE: Ei nu te vor obliga sa ai Identitate Digitală, doar că, dacă nu ai, vei muri de foame, pentru ca nu vei mai putea vinde și cumpăra

Chris Terheș spune că Identitatea Digitală Europeană la care lucrează Uniunea Europeană va asigura „un sistem de supraveghere total și permanent asupra fiecărei persoane”.

Europarlamentarul afirmă că identitatea digitală este o formă de „neomarxism globalist” care „ne vrea iobagi, fără țară, fără Dumnezeu, fără drepturi și libertăți, doar buni de muncă și plătit taxe”.

„Banii digitali, Identitatea Digitală și iobăgia globalistă.Marea Britanie lucrează intens pentru introducerea unei monede digitale (digital currency) care să înlocuiască tranzacțiile cash. Și la nivelul UE se lucrează intens pentru introducerea unui Euro digital.Pentru a putea tranzacționa asemenea „monede digitale” se va impune folosirea unor aplicații care vor fi conectate cu Identitatea Digitală, că să știe cine ești și ce cumperi.Când magazinele nu vor mai putea primi bani cash, singurul mod că să mai faci tranzacții financiare (să cumperi și să vinzi) va fi cu acești bani digitali prin aceste aplicații, care vor necesita și Identitate Digitală.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Dacă nu ai Identitate Digitală nu vei avea acces la acest sistem de tranzacții. Ei nu te vor obligă să ai Identitate Digitală, doar că, dacă nu ai, vei muri de foame, pentru că nu vei mai putea vinde și cumpăra. Așa au făcut și cu Certificatul Verde, pe care l-au folosit să ii constrângă pe oameni să se vaccineze, altfel aceștia neputând călători. Acest proces va avea ca finalitate ștergerea identității și libertății individuale și personale, asigurând un sistem de supraveghere total și permanent asupra fiecărei persoane.Tot acest neomarxism globalist ne vrea iobagi, fără țară, fără Dumnezeu, fără drepturi și libertăți, doar buni de muncă și plătit taxe, iar când nu mai producem, pentru că suntem prea bătrâni sau bolnavi, să ne eutanasieze sau sinucidă asistat.Singură soluție pe care o mai avem este să luptăm pentru apărarea suveranității naționale și a drepturilor și libertăților individuale. Această luptă a devenit o lupta pentru supraviețuirea omului, cu demnitatea și libertatea inerentă faptului că a fost creat de Dumnezeu după chipul și asemănarea Sa. Este lupta generației noastre, iar uniți vom învinge!”, a scris europarlamentarul Cristian Terheș.

Cristian Terheș a anunțat că va candida la un nou mandat de europarlamentar, fiind primul pe lista partidului AUR.

Reamintim că Senatul a adoptat un proiect de lege prin care toți cetățenii români sunt obligați să aibă card bancar și obligă toate firmele să plătească salariile doar electronic.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

8 COMENTARII

 1. e doar propaganda anti-ue, stati nu ma umpleti inca de scuipat. Nu numai UE face asta ci e un proces global de digitalizare in care id-ul digital e una din componente. China si alte tari sunt mult mai avansate. Dar cand spui asta doar despre UE lasi impresia ca rusii sau chinezii au alta abordare. Latul se strange si nu mai avem unde fugi, ci numai striga la Cer. Unii probabil asteapta sa ii salveze rusii ‘ortodocsi’ dar si aia ne vor pune sa facem sputnik-ul.

   • “filip” e robot,bot,
    azi toti au inteles de ce e capabila inteligentza aia artificiala:
    -fabrica enuntzuri dupa cum a fost programata:
    in cazu asta incerca “psihologie inversa”,
    cunoastem si noi:
    “la baza proprietatii sta un furt”-marx,
    provenit evident dintr-o familie f. bogata,obscen de bogata,
    micul revolutionar maxr a fost scapat din germania lui 1848-pamfletea prea revolutionare,instgare la crima-
    si a ajuns sa publice in the jew york times…..

   • Stringul din linkul de mai sus ?fbclid= si ce urmeaza dupa e string de tracking facebook care ar trebui eliminat de toata lumea inainte de a posta un link dar apreciem respingerea din principiu a trackingului . Stringul ala arata lui facebook cine e userul facebook care a postat linkul, ceea ce creaza o legatura pt. fiecare utilizator care da click pe link.
    Ce mi-as dori de la r3media ar fi sa functioneze fara Javascript, care este f. rau din punct de vedere al trackingului, Javascript creeaza un ID digital al browserului.

  • Iordache ‘alta intrebare’ a fost cel care a spus ca dovezile video folosite in instrumentarea dosarelor politiei sunt neconcludente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE