duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEEuro 2020 | UEFA va retrage sticlele de alcool din fața jucătorilor,...

Euro 2020 | UEFA va retrage sticlele de alcool din fața jucătorilor, dacă aceștia obiectează pe motive religioase

UEFA a decis să întrebe echipele naționale participante la Euro 2020 dacă au obiecții de natură religioasă la plasarea unei sticle de bere Heineken în fața fotbaliștilor lor, relevă The Telegraph în exclusivitate.

Forul european dorește să evite scenele de la finalul meciului Franța – Germania, atunci când jucătorul Paul Pogba a eliminat o sticlă de bere Heineken din fața sa, la conferința de presă.

Paul Pogba a făcut acest gest deoarece este musulman practicant, iar în religia sa, consumul de alcool este strict interzis, iar Coranul postulează că alcoolul are potențialul de a duce spre păcat mai mare decât beneficiile sale.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media

Săptămâna trecută, UEFA a avertizat că va începe să amendeze echipele naționale dacă jucătorii vor continua să mute băuturile puse la dispoziție de sponsori în timpul conferințelor de presă, după ce Cristiano Ronaldo a dat la o parte două sticle de Coca-Cola.

Totuși, UEFA a precizat că este o deosebire între cei care obiectează alăturarea de o băutură religioasă pe motive religioase și gestul făcut de Ronaldo.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Vai, ce drăguț! Sigur n-au făcut-o doar pentru că-i musulman Pogba. Pe Ronaldo dacă-l mai mănâncă să îndemne la agua, măcar pentru sănătatea copiilor săi, îl paște amenda că lasă săracii sponsori flămânzi.
    Ar fi absolut delicios să înceapă musulmanii să protesteze și împotriva caselor de pariuri sponsore și a curcubeului de pe stadioane, să vezi atunci gimnastică mentală – care-i mai sus în ierarhia oprimării, pe care să apere primul? Dar mă-ndoiesc că vor mușca serios mâna care, în fond, îi hrănește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE