ACTUALITATEEuro 2020 | Gest uluitor al lui Cristiano Ronaldo: a dat la...

Euro 2020 | Gest uluitor al lui Cristiano Ronaldo: a dat la o parte sticlele de Coca-Cola din fața sa. „Beți APĂ” a îndemnat marele campion

Unul dintre cei mai mari sportivi ai planetei, portughezul Cristiano Ronaldo, a uimit lumea după ce la conferința de presă ulterioară meciului cu Ungaria, a îndepărtat sticlele de Coca-Cola din fața sa.

După meciul de la Euro 2020, Ronaldo a luat sticlele și a zis „Beți apă!”, arătând către un recipient cu apă.

Gestul său a dus la pierderi de 4 miliarde de dolari pentru Coca-Cola, în doar câteva ore. Coca-Cola este sponsor oficial al Euro 2020.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...