marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEFocar la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, peste 40 de cadre...

Focar la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, peste 40 de cadre medicale sunt infectate. Medicii reclamă echipamentele de protecție neconforme

Peste 40 de medici și asistente de la camera de gardă SMURD a spitalului Floreasca s-au infectat cu coronavirus în doar câteva zile, anunță ȘtiriTVR.ro.

Medicii spun că virusul s-a răspândit din cuza echipamentelor de protecţie neconforme, însă conducerea spitalului neagă această ipoteză. În doar câteva zile, peste 40 de cadre medicale s-au prezentat la camera de gardă cu simptome specific.

Medicii și asistentele de la camera de gardă SMURD a spitalului Floreasca susțin că toată problema a pornit de la niște măști neconforme şi care nu au protejat suficient, dar pe care erau obligaţi să le refolosească, anunță sursa citate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Purtătorul de cuvânt al spitalului Clinic Floreasca neagă orice acuzație.

La Floreasca a fost focar covid și în luna august. O secție de chirurgie a fost închisă, după ce 15 angajați au fost testați pozitiv.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE