ACTUALITATEFocar la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, peste 40 de cadre...

Focar la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, peste 40 de cadre medicale sunt infectate. Medicii reclamă echipamentele de protecție neconforme

Peste 40 de medici și asistente de la camera de gardă SMURD a spitalului Floreasca s-au infectat cu coronavirus în doar câteva zile, anunță ȘtiriTVR.ro.

Medicii spun că virusul s-a răspândit din cuza echipamentelor de protecţie neconforme, însă conducerea spitalului neagă această ipoteză. În doar câteva zile, peste 40 de cadre medicale s-au prezentat la camera de gardă cu simptome specific.

Medicii și asistentele de la camera de gardă SMURD a spitalului Floreasca susțin că toată problema a pornit de la niște măști neconforme şi care nu au protejat suficient, dar pe care erau obligaţi să le refolosească, anunță sursa citate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Purtătorul de cuvânt al spitalului Clinic Floreasca neagă orice acuzație.

La Floreasca a fost focar covid și în luna august. O secție de chirurgie a fost închisă, după ce 15 angajați au fost testați pozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite