ACTUALITATEFocar la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, peste 40 de cadre...

Focar la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, peste 40 de cadre medicale sunt infectate. Medicii reclamă echipamentele de protecție neconforme

Peste 40 de medici și asistente de la camera de gardă SMURD a spitalului Floreasca s-au infectat cu coronavirus în doar câteva zile, anunță ȘtiriTVR.ro.

Medicii spun că virusul s-a răspândit din cuza echipamentelor de protecţie neconforme, însă conducerea spitalului neagă această ipoteză. În doar câteva zile, peste 40 de cadre medicale s-au prezentat la camera de gardă cu simptome specific.

Medicii și asistentele de la camera de gardă SMURD a spitalului Floreasca susțin că toată problema a pornit de la niște măști neconforme şi care nu au protejat suficient, dar pe care erau obligaţi să le refolosească, anunță sursa citate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Purtătorul de cuvânt al spitalului Clinic Floreasca neagă orice acuzație.

La Floreasca a fost focar covid și în luna august. O secție de chirurgie a fost închisă, după ce 15 angajați au fost testați pozitiv.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...