OPINIIEpoca lu' Ciocu' mic

Epoca lu’ Ciocu’ mic

În țara Libertății, Statele Unite ale Americii, cercetătorul Andrew W. Saul a ajuns să își redacteze postările pe Facebook folosind cuvinte-fără-sens care, rostite cu glas tare în succesiune, vor sugera cuvintele reale: este metoda de „criptare” folosită de american pentru a evita cenzura roboțeilor neomarxiști ai Facebook. De exemplu, cuvântul „viral” („cauzat de un virus”– lb. engl., n.n.), care ar putea activa cenzurarea mesajului, este înlocuit în postări cu „viereal”, un cuvânt non-sens, nedectabil pentru cenzori dar care, prin rostire cu glas tare, va dezvălui cuvântul real.

Munca de „criptare” dusă de american

… vine într-un context jenant, în care „activiștii” lui Mark Zuckerberg au fost nevoiți recent să ridice interdicția pentru postările care susțin că virusul COVID-19 este un „virus de laborator”: cedarea lui Zuckerberg arată, însă, mai degrabă a obediență politică, după ce președintele american Joe Biden, dar și liderii celor mai dezvoltate state ale lumii (Summit-ul G7) au anunțat că doresc o investigație pe subiect. Agravant este faptul că în ceea ce privește alte „teorii ale conspirației”, Facebook continuă să abuzeze libertatea de opinie, deși nu are ca angajați savanți epidemiologi.

Continuarea este pe blogul lui Traian Horia

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...