luni, martie 20, 2023
ACTUALITATEElon Musk s-a răzgândit. A suspendat cumpărarea Twitter din cauza numărului mare...

Elon Musk s-a răzgândit. A suspendat cumpărarea Twitter din cauza numărului mare de conturi false pe platformă

Cel mai bogat om din lume, Elon Musk, a anunțat, vineri, 13 mai, că a suspendat cumpărarea Twitter , întrucât sunt prea multe conturi false pe platformă, iar acest lucru va da „bătăi de cap” celor care ar trebui să supravegheze dreptul la libera exprimare, transmite news.ro. Imediat după acest anunț, valoarea acţiunii Twitter a scăzut cu 25%.

Musk a precizat  că aşteaptă rezultatul unui audit potrivit căruia conturi false reprezintă mai puţin de 5% dintre utilizatorii reţelei de socializare. De când și-a anunțat intenția de a cumpăra această platformă, politicienii din întreaga lume s-au întrebat cât de liberi vor fi în a-și expune ideile, opiniile.

Elon Musk a declarat că lupta împotriva conturilor false va fi principalul său obiectiv, iar oamenii nu ar trebui să fie îngrijorați că vor fi cenzurați. Mai mult decât atât, el a dat de înțeles că interdicția lui Trump pe această rețea de socializare va fi anulată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Preţul achiziţiei Twitter este de 44 de miliarde de dolari.  În trecut, Twitter a închis 125 mii de conturi despre care  care se crede  că au fost deschise de organizația teroristă DAESH.

„La fel ca mulți oameni din lume, suntem preocupați din cauza acțiunilor realizate de organizația teroristă DAESH ”,  a fost mesajul oficial al acestei rețele de socializare.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În declarație se condamnă și oamenii care folosesc conturile din respectiva rețea în scop de terosrism, hărțuire sau pentru a incita la ură, violențe.

 

 

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate