luni, martie 20, 2023
ACTUALITATEElon Musk anunță că va anula interdicţia Twitter împotriva fostului preşedinte Donald...

Elon Musk anunță că va anula interdicţia Twitter împotriva fostului preşedinte Donald Trump

Elon Musk a anunțat că va anula interdicţia impusă de Twitter împotriva fostului preşedinte Donald Trump, în cazul în care achiziţia sa va fi finalizată, relatează news.ro, care citează Reuters.

Cel mai bogat om din lume, care vrea să transforme Twitter într-o companie privată, necotată la bursă, susține că dreptul la exprimare nu ar trebui să fie îngrădit. Cenzura, restricțiile ar trebui să apară, în opinia lui Musk, dacă sunt înșelătorii, conturi false, spam.

Astfel,Trump este așteptat să revină pe Twitter, deoarece a „scindat” opiniile americanilor după ce a fost interzis pe această rețea de socializare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Aş anula interdicţia permanentă. Nu deţin încă Twitter. Deci nu este un lucru care se va întâmpla cu siguranţă, pentru că ce se întâmplă dacă nu deţin Twitter?”, s-a exprimat Elon Musk, potrivit sursei citate.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Twitter l-a suspendat definitiv pe Trump de pe platformă în ianuarie 2021, după atacul susţinătorilor săi asupra Capitoliului SUA. Compania  a motivat această decizie  decizia după revolta din 6 ianuarie, întrucât creștea gradul de violență, manifestat prin intermediul platformei.

Chiar dacă avea peste 80 de milioane de urmăritori, Trump susține că „nu va reveni” pe Twitter și va continua să folosească platforma pe care a lansat-o, „Truth”, în semn de „răzbunare” pentru că a fost interzis.

Acest caz a dat de gândit multor politicieni, cu privire la cum vor fi „găzduite” opiniile lor pe marile rețele de socializare.

 

 

 

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate