ACTUALITATEElon Musk i-a dat undă verde lui Donald Trump. Fostul președinte al...

Elon Musk i-a dat undă verde lui Donald Trump. Fostul președinte al SUA s-a întors pe Twitter în urma unui sondaj online: Vox Populi, Vox Dei

Noul patron al Twitter, Elon Musk, a anunțat sâmbătă că va restabili contul fostului președinte american Donald Trump, interzis pe rețeaua de socializare după evenimentele de la Capitoliul SUA din ianuarie 2021, informează duminică AFP.

„Poporul s-a exprimat. Trump va fi restabilit“, a scris Elon Musk pe propriul cont de Twitter după rezultatul unui sondaj lansat în rândul abonaților săi, care au votat majoritar în favoarea revenirii politicianului republican pe platformă.

După acest anunț, contul lui Donald Trump a devenit din nou vizibil, conform Agerpres.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În urmă cu cinci zile, Donald Trump și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale din 2024.

Fostul președinte american a oficializat această candidatură într-un document transmis Comisiei Electorale Federale cu câteva momente înainte de a face anunțul în față susținătorilor săi la reședinţa din Mar-a-Lago, Florida.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. „Poporul s-a exprimat. Trump va fi restabilit“. Eu nu cred ca Trump se va intoarce dupa umilinta la care a fost supus. Vom vedea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate