ACTUALITATE Greu de ucis! Celebrul actor Bruce Willis a preferat să plece dintr-o...

Greu de ucis! Celebrul actor Bruce Willis a preferat să plece dintr-o farmacie, decât să poarte mască

Celebrul actor american Bruce Willis a refuzat să poarte mască într-o farmacie din Los Angeles, până la urmă fiind nevoit să părăsească magazinul, scrie B92.

Starul din istorica serie „Greu de ucis” nu avea mască și a intrat în conflict cu cei prezenți în farmacie, care au cerut intervenția conducerii.

Aceștia i-au cerut să poarte mască sau să părăsească farmacia, pentru că altfel nu îl vor servi. Willis (65 de ani) a ales să plece fără să cumpere nimic.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Reprezentanții lui Willis nu au oferit niciun comentariu.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 1.885 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite