ACTUALITATEGreu de ucis! Celebrul actor Bruce Willis a preferat să plece dintr-o...

Greu de ucis! Celebrul actor Bruce Willis a preferat să plece dintr-o farmacie, decât să poarte mască

Celebrul actor american Bruce Willis a refuzat să poarte mască într-o farmacie din Los Angeles, până la urmă fiind nevoit să părăsească magazinul, scrie B92.

Starul din istorica serie „Greu de ucis” nu avea mască și a intrat în conflict cu cei prezenți în farmacie, care au cerut intervenția conducerii.

Aceștia i-au cerut să poarte mască sau să părăsească farmacia, pentru că altfel nu îl vor servi. Willis (65 de ani) a ales să plece fără să cumpere nimic.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Reprezentanții lui Willis nu au oferit niciun comentariu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...