ACTUALITATEGreu de ucis! Celebrul actor Bruce Willis a preferat să plece dintr-o...

Greu de ucis! Celebrul actor Bruce Willis a preferat să plece dintr-o farmacie, decât să poarte mască

Celebrul actor american Bruce Willis a refuzat să poarte mască într-o farmacie din Los Angeles, până la urmă fiind nevoit să părăsească magazinul, scrie B92.

Starul din istorica serie „Greu de ucis” nu avea mască și a intrat în conflict cu cei prezenți în farmacie, care au cerut intervenția conducerii.

Aceștia i-au cerut să poarte mască sau să părăsească farmacia, pentru că altfel nu îl vor servi. Willis (65 de ani) a ales să plece fără să cumpere nimic.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Reprezentanții lui Willis nu au oferit niciun comentariu.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate