OPINIIE VREMEA SĂ TRAG SABIA!

E VREMEA SĂ TRAG SABIA!

Mă știți că m-am prins de lucrătura „Covid 19-Marea resetare”  încă din primăvara anului trecut, când era cam negură. V-am scris aici, v-am spus prietenilor că lanțul ni se va scurta mereu, că nu va avea zale și bila de fier a temniței Jilava, ci va fi digital și mult mai parșiv. Că va fi încălzirea a ceea ce va să fie. Moartea libertății.

Ceas de ceas, zi de zi, pas cu pas, până la înțeparea finală. Control total.

Bandiții ăștia mondiali au căpătat un tupeu de necrezut.

Împreună cu un grup de patrioți, în frunte cu generalul Theodoru, am adresat o scrisoare deschisă nr.1 și 4 în statul român. Am arătat că țara e jefuită, îndatorată, românii insultați în propria bătătură, libertățile nesocotite. Aproape degeaba.

E vremea să trag sabia! Voi fi ultimul vaccinat!

De ce? D-aia. De-al…

Din principiu că mă bați la cap. Nu vreau să fac ceva cu forța.

Nu vreau să fiu un cod într-o bază de date! Nu-i recunosc de șefi pe cei care-mi dau ordine.

Am fost să-mi iau cărți și mâncare la copii și nu am putut intra fără ausweisul globalist cu cod QR! În fața acestei enormități, în care Constituția e hârtie igienică, nu pot sta locului.

Sunt gata doi ani de când propovăduiți numai moarte și manipulare.

Lucrătura de acum n-are nicio treabă cu boala, cu gripa televizată, cu molima, n-are nicio tangență cu vaccinul. Lăsați vaccinul în seama savanților.

Se moare, azi, ca acum un deceniu: de gripă, de cancer, de bătrânețe, de foame, de droguri, de alcool, de accident, de cuțit sau de glonț…

Lucrătura de azi are în spate o ideologie a dracului.

Ne-au schimbat comportamente, firi, ne-au omorât cu zile, ne-au insultat, ne-au dezbinat. Ajunge! O mână de nebuni ajunși la cârma lumii, contând pe cozi de topor globaliste din fiecare țară, ne calcă pe cap, ne slăbesc un pic, apoi de iau un rând de piele. Iar noi răbdăm ca vitele la obor.

Mai suntem oameni? Mai avem demnitate?

Este uimitor și dezolant că bărbați cu carte, informați, pretinși intelectuali, care trâmbițează principii, sunt așa de îmbrobodiți azi. Cum ne mai putem uita în ochii copiilor, cu așa lașitate? Cum să ne țină hârciogul ăla ghiftuit și Grupul în frâu?

Într-atât am decăzut?

Într-un fel, suntem ca cei din 1944. 10%. Majoritatea se supunea ocupantului, restul lupta, se împotrivea, ajungea în gulagul comunist, sfârșea sub ranga torționarilor ori la canal.

,,Nu vezi bă, că și în Ieuropa e la fel?” îmi zicea mai ieri un viteaz pe Meta. Da boule, și în 45 se trăgea cortina sovietică nu numai peste noi, ci și în Cehoslovacia, Polonia, Ungaria…

Am adunat oștire. Noi nu ne supunem!

Ați subestimat puterea de înțelegere a poporului.

Avem instincte de sălbăticiuni, de fiare hăituite.

Știu că ministerele ,,de forță” sunt oală sub presiune. Știu că și ei și cei din servicii, patrioții, abia mai suportă. Dar mai știu că deja au dosare de ,,problemă”, de ,,obiectiv”. Pe coperta lor scrie: Antivacciniștii, Nealiniații, Luptătorii pentru libertate… Totul se raportează. Ierarhic.

Zilele astea s-a trezit și occidentul degenerat, pentru care globalismul, ca și comunismul, e cool. Le-a ajuns cuțitul la os. Au făcut niște demonstrații anemice.

Poate vă scapă, dar monstruoasa coaliție nu e pentru PNRR, bani, țară, putere, nu! Ordinul e de afară. Sub aripa celui mai mare Dezbinător din istorie, stânga cu dreapta politică au făcut monstruosul conclav și vor defila cu majoritatea în parlament, ne vor pune bocancul pe cap. Legislativ! ,,Democratic”, pentru Noua Ordine Mondială.

Se pregătesc candidați la președinție, parlamentari, demnitari, cei care vor ,,prelua” și deturna partide, inclusiv mișcări patriotice! Mijloace de informare foarte puternice vor veni cu idei gata preparate, pe o căciulă de bani.

Va fi scrâșnirea dinților, ultimii luptători probabil vor dezerta.

Ieri a venit komisarul pe sănătate al UE să dea noile directive NKVD. Dacă ăla și-a mișcat hoitul până aici, de ce credeți că a venit? Să bea o cafea la Capșa?

Tot nu vă treziți, nu? Cum puteți să mai cântați de Ziua Națională ,,Noi suntem români”?

Noi avem trauma bolșevismului și a veneticilor care ne-au oprimat și ne-au ucis.

Regimul se va înăspri. O să vă între și în case.

Ne-au atacat Biserica strămoșească, tulburând Sfinte Liturghii și înmormântări tradiționale din vremuri imemoriale.

O să ne vâneze ca pe iepuri, cu poliție, cu drone, cu tehnică, cu agenți de influență, cu media, cu infiltrați, cu compromitere, cu convingere, cu „sifoane”! Prietenul cel mai bun și ruda de sânge te va vinde!

Acum șeful campaniei ne vrea și pruncii peste 5 ani. Nu va trece mult și o să-i ia din familie! Eu mi-am trăit traiul, mi-am mâncat mălaiul, dar totul până la copii!

Și acum culmea! Cîțu și Arafat ne insultă Sfânta Zi a Unirii, Ziua Suflării Românești. 400 de oficiali vor primi onorul a 2000 de militari! În tribună vor sta laolaltă trădători, vânzători de țară, curve guvernamentale, alogeni, pușcăriași și pușcăriabili. Poporul nu are voie să stea trup și suflet lângă oștirea Țării Românești.

Acum un veac, opincarii ăia frământau neaua cu opincile cârpite ca să arate puterea românului și dragostea de țară. S-au jertfit pe fronturi și au mărșăluit la Alba Iulia. Iar noi să stăm în fotolii zgâindu-ne la leprele cu mâna la pieptul în care inima nu mai e demult cu România?!

Cât să mai rabd?

Eu am rostit un Jurământ! Până la coșciug, nu sunt dezlegat de el.

E vremea să trag sabia!

Cam toți am fost pe cont propriu.

De Ziua Națională vom fi toți în stradă.

Îi spulberăm!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...