luni, aprilie 15, 2024
ȘTIRICol. Florin Șinca: Se induce o frică teribilă în popor. E un...

Col. Florin Șinca: Se induce o frică teribilă în popor. E un comunism de catifea. Pregătesc rezistența în munți. Vreau să mor în libertate!

Colonelul Florin Șinca a scris un text în care denunță măsurile impuse de diferite instituții cu ocazia Zilei Copilului, prin care accesul le va fi permis doar celor vaccinați.

El spune că aceste măsuri reprezintă o „mare prostie și se înscrie în rândul aberațiilor sistemului ticălos al UE, de noul bolșevism, de lucrătura și dresajul noii ordini mondiale urzite de marele diavol. Cât de sclav să fii să execuți orbește toate c… noii ordini mondiale? Cum să stea jandarmul la control, la poarta Parlamentului: Tati ai vaccin? Nu? Tai-o, cu copil cu tot! Dacă nu ești sclav, n-ai ce să cauți în curtea Parlamentului și spre Izvor și spre 13 Septembrie! Scanează codul QR! Hai, executarea!”.

Consilierul parlamentar al AUR a spus că românii sunt asmuțiți unul asupra altuia, ca într-un număr de dresaj.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„ Deja suntem asmuțiți să ne sfâșiem, fraților. Dez-bi-na-re! Înțelegeți, oameni buni, că totul constă în dresaj, în țarc, în noul comunism de catifea”, a scris el.

Iată textul integral al colonelui Florin Șinca:

„Am fost învățat de părinți și bunici, din fragedă pruncie să fiu cuminte, să respect regulile. Cele dumnezeiești, naturale, apoi cele date de stat. Când am făcut armata, am avut același regim, tuns la fel, uniformă, arme, echipament, tot. Eram tânăr, mai săream calul, dar școala militară și cariera în m-au determinat să respect normele, să stau în pătrățica mea. Prin urmare, sunt un om al regulilor, al uniformei, al înfrânării voii, cam ca la monahi.
Însă, de un an de zile, cu acest teatru, cu execuția libertății, cu mimetismul guvernanților, cu atacul la sufletul poporului român, nu mai respect nimic, m-ați pierdut din gașca asta!
Vreau să vă spun că, de acum, eu nu mai recunosc autoritatea aceasta dictatorială a UE și nici pe sclavii „români” care, din cozi de topor, s-au transformat în topoare!
Pregătesc rezistența în munți.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Sunt ca un câine legat în lanț, iar când simte că i-a venit sfârșitul, e lăsat să umble slobod, să moară la umbra unui paltin.

Comunicatul Senatului, MAI, și al altor instituții partenere, inclusiv ambasade care numai binele nu ni-l vor (linia întâi a LGBTQ), prin care, de Ziua Copilului, la evenimentul din bătătura de câteva pogoane au acces doar cei cu adeverință de vaccinare (și asta cu minimum zece zile de la rapel!), sau cu test, este o prostie mare și se înscrie în rândul aberațiilor sistemului ticălos al UE, de noul bolșevism, de lucrătura și dresajul noii ordini mondiale urzite de marele diavol. Cât de sclav să fii să execuți orbește toate căcaturile noii ordini mondiale?

Cum să stea jandarmul la control, la poarta Parlamentului: Tati ai vaccin? Nu? Tai-o, cu copil cu tot! Dacă nu ești sclav, n-ai ce să cauți în curtea Parlamentului și spre Izvor și spre 13 Septembrie! Scanează codul QR! Hai, executarea!

Și abia acum ne vom aminti cuvintele părintelui Justin Pârvu…
Au dat Logan, au folosit elevii Colegiului Militar, au băgat norme anticonstituționale. Și e doar începutul. Toți proștii din guvern apar în clipuri cu provaxin, absolut jalnice, peste ani vor râde și curcile de ei!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

M-a ajutat Dumnezeu să-mi dau seama de fentă, de minciună și pe 20 martie 2020 am făcut raport la inspectorul general să fiu mutat în poliție acolo unde e ,,molima” mai mare, să mă infectez. Știam că e teatru. Evident, am primit un răspuns de formă, că voi fi trimis. Știu foștii mei colegi din IGPR că și asta mi-a grăbit retragerea. Din martie 2020 eu n-am respectat alte reguli decât cele obișnuite, de igienă, cu care m-a învățat mama. Am stat în toate grupurile mari, am circulat cu rata, iar în birou n-am avut niciodată masca mă-sii!
Deja suntem asmuțiți să ne sfâșiem, fraților. Dez-bi-na-re! Înțelegeți, oameni buni, că totul constă în dresaj, în țarc, în noul comunism de catifea.

Totul este de o viclenie maximă. Totul este un fals cap-coadă. Ce creștini sunteți, ori ați uitat chiar „Tatăl nostru”: „Și ne ferește pe noi de cel viclean.”

Văd că nu vă dați seama de ridicolul situației, iar noi continuăm să le îndurăm tâmpeniile, cu vacinul, cu valul de „infectări”, cu tulpina pizdii mă-sii… Până când?

Culmea este că europenii și românii s-au obișnuit deja cu încălcarea libertăților. Și boul se obișnuiește cu jugul. Și trage. Că el n-are conștiința libertății. Dar noi?

Și taurul, cât e de viril, nu știe că, la câtă forță are, dacă ar da doar o căpățână în țambrele gardului, ar fi liber la haremul de vaci. Nu dă, și atunci stă în țarc. E taur doar că încă mai are coaie. Așa ca noi. În realitate, unii suntem morți care n-am fost încă îngropați.
La noi se duce lumea la coadă din varii motive: conformism, presiune, copierea comportamentului, plecare în Grecia etc.

În Germania și în alte țări UE deja nu mai poți intra în magazine fără scanarea codului QR! Înțelegeți cum a început? Ne-au luat temperatura, mers doar pe culoare, pe săgeți, spălare cu gel, cârpă pe față, ne-au insultat și cu învățarea să ne spălăm pe mâini… 2 m, ține distanța, strănută în cot, pune mănuși…

Cel mai frumos gest bărbătesc, datul mâinii (noroc) a fost mutilat. Credința ne-a fost batjocorită, Biserica atacată de neterminați și diavoli, răposații ne-au fost nesocotiți, cum nici turcii în evul mediu n-au făcut-o.

În vremea aste, țara a continuat să fie furată, ori vândută pe nimic, către mafioții mondiali, cu sprijinul leprelor de aici.

Semnalul de ,,lume nouă” se dă și către justiție. Așa cum am avut procurori folosiți în războiul româno-român, tot așa avem și vom avea judecători.

La Biblioteca Națională nu se stă deloc la coadă la cărți, se stă la înțepat. Ce imagine mai sumbră doriți? Ce imagine mai clară a decăderii mai vreți? Unde sunt banii tocați pe botnița presei, pe manipulare, pe izolete, corturi, vagoane, asistente, vrăjeli?
Răspunde cineva pentru jaf?
La 10 seara, intrați în case! Acum, până și la plimbarea pe Calea Victoriei, la miezul nopții: stingerea!

Se induce o frică teribilă în popor. Libertatea e călcată în picioare.
Între noi și vite nu mai e nicio diferență. Când e să dăm cu parul, să dăm cu parul! Că nici Iisus n-a alungat fariseii din templu rugându-i frumos.
Eu unul, deja mă pregătesc pentru rezistența din munți.
Vreau să mor în libertate!”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

8 COMENTARII

 1. Amuzant, un pantofar se pregateste de rezistenta in munti. Imi si inchipui cum ia telecabina. :))
  Totusi, acest pacalici este vaccinat, cereti-i CNP si verificati pe rovaccinare.

 2. Jandarmeria ne da lectii despre sclavie? Ei care au batut oameni nevinovati ca i-a pus stapanul cazat la Rahova? Jandarmeria care pe vremea comunismului erau trupele de securitate? Au impresie ca lumea are memoria scurta. Pe vremea comunismului cine mergea prin sate cu personalul medical si vaccinau oameni cu forta? Nu militia si securitatea? Si acu domnul colonel ne da lectii de libertate.

  Nu pot sa nu remarc nivelul intelectual al ofiterilor din jandarmerie, nivel de talie mondiala. Eu cand am o problema medicala ma duc la un colonel de jandarmerie sa ma tratez. Somitate medicala in domeniul bolilor infectioase. Stie el cu vaccinuri cu virusi ceva de speriat.

 3. Eu propun nu sa mergem in munți ci chiar in parlament și in guvern sa le deratizare de păduchii care s-au strecurat acolo.

 4. “De ce-ar avea vitele darul libertății? Moștenirea lor din leat în leat sunt jugul cu talangă și biciul”.
  Pușkin

 5. Așa e, trebuie luptat să trezim oamenii să ne informăm și mai ales să facem o ploaie de procese contra fiecărei firme și instituții și a statului pentru orice drept incălcat. Dacă ei vor să ne blocheze viața le blocăm și noi statul. Nu am incredere 100% in justitie dar executivul e ocupat, legislativul e ocupat, spitalele au fost mituite cu salarii mari , presa cumpărată cu 50 de milioane iar universitățile colcăie de slugi care se cred intelijente dar sunt cei mai mimetici dintre toti.

  Iată rezultatul domniei lui Iohannis și a clicii Useriste.

  nici n-au pus bine mâna pe putereși deja dau cu tunul în oameni să se supună, să ingenuncheze să ne incolonăm la vaccinare și să intrăm in lagărul fericirii sanitare.

  după fructele lor ii cunoști pe oameni.

  nu știm noi dedesubturile, dar vă asigur că prefer un hoț local decât fasciștii ăștia care fug cu duba după oameni să0i vaccineze forțat și care pregătesc concedierea celor care refuză și șantajul la baza existenței

 6. Izolarea celor care “vad” pervertirea societatii actuale, e o cale gresita! Solutia este “trezirea” a cat mai multi oameni! Pt asta, trebuie sa ramanem printre oameni, sa le fim exemplu, sa le vorbim “cu iubire”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE