vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEDupă SUA, Ambasada Germaniei se alătură comitetului de sprijin pentru vedeta Digi24,...

După SUA, Ambasada Germaniei se alătură comitetului de sprijin pentru vedeta Digi24, Cristina Cileacu

Ambasada Germaniei în România s-a alăturat susținătorilor Cristinei Cileacu, vedeta Digi24 ironizată pe internet după o filmare în Israel.

În mesajul postat, joi, pe Facebook, Ambasada Germaniei salută profesionalismul Cristinei Cileacu și spune că jurnalista  „relatează serios de oriunde”.

„Exact așa este! România se poate mândri că are jurnaliști profesioniști precum Cristina Cileacu, care relatează serios de oriunde, oricât de dificile ar fi condițiile!”, transmite Ambasada Germaniei.

Reamintim că Ambasada SUA a transmis, miercuri, un mesaj de susținere, sărind în apărarea Cristinei Cileacu, după cum a relatat R3media.

În mesajul de pe pagina oficială a instituției, Ambasada SUA la București a lăudat-o pe Cileacu, într-o română aproximativă, pentru „respectarea protocoalelor de siguranță” din Israel. Conform Ambasadei SUA, jurnaliștii precum Cileacu „susțin jurnalismul de calitate în fața dezinformării”.

Cristina Cileacu are legături mult mai profunde cu statul american. Recent, ea a absolvit International Visitor Leadership Program (IVLP), un program finanțat de Departamentul de Stat al SUA, destinat „actualilor și viitorilor lideri” din alte țări. Cei care participă la acest program sunt selectați de ambasadele SUA din țările respective și sunt „cultivați” pentru a întreține relații îndelungate cu omologii lor americani, informează siteul oficial al Departamentului de Stat.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Cu ocazia asta vedem si noi cine apara UM DiGi 24 si “vedetele impartiale” care prezinta “obiectiv” niste chestii pe care ei le numesc “stiri” (de fapt sunt propaganda, a celor din spatele lor, care ii finanteaza, se pozeaza cu ei etc.).
    Pe vremea lui Ceausescu erai “impartial” numai daca erai membru de partid si daca spuneai ce vroia tovarasu’, securitatea, partidu’!! Clar! Daca spuneai altceva decat ce le placea astora, te cauta militia si te lua “la interviu”. Acum, cei care sunt “impartiali” spun doar ce vor… conform articolului: ce vor nemtii sau americanii!! Sau SRI sau… tovarasu’ de acuma… etc.
    Mai visau unii ca daca am avut revolutie o sa fie “schimbare”? Vad ca ne-am schimbat doar “stapanii”, nu si comportamentul!! Tot ne place sa lingem bocanci – adica pardon: sa fim “impartiali”!! (contra unor sume de bani)

  2. Nu vrea Germania să o angajeze la ei acolo? Cileacu o să poată să stea pe burtă cât vrea la câți imigranți musulmani are Germania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE