marți, aprilie 23, 2024
ȘTIRIVIDEO | Situație penibilă cu una dintre vedetele Digi24: Cristina Cileacu s-a...

VIDEO | Situație penibilă cu una dintre vedetele Digi24: Cristina Cileacu s-a aruncat pe jos în Israel, de „frica bombelor”, dar pe lângă ea oamenii merg liniștiți pe jos sau cu bicicleta

Jurnalista și producătoarea Digi24 Cristina Cileacu s-a umplut de penibil în timp ce relata din Israel, informează Știripesurse.

Vrând să arate că este într-o situație periculoasă, Cileacu a transmis culcată la pământ, vorbind de bombe care cad. Între timp, însă, în cadru se văd oameni care merg liniștiți pe jos sau pe bicicletă, chiar pe lângă „viteaza” de la Digi24.

Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare. Mai mult, Cileacu s-a afundat în penibil, afirmând că „infanteria israeliană” interceptează bombele. Cu interceptarea rachetelor se ocupă unitățile de anti-aeriană, nu infanteria, care este dotată doar cu arme ușoare.

@ovipau Adevaratele știri sunt regizate , @cristina Cileacu Asta nu mai știu ce să facă , se trântesc pe jos când ali în spatele ei se plimbă , alți doi merg pe bicic, dar ea s-a aruncat pe jos 😂😂😂 cat de penibil poți să fii ?? #digi24 #cristinacileacu #fakenews ♬ sunet original – ovipau

Cristina Cileacu este la categoria „Vedete” pe siteul Digi24. Pe linkedin, ea se prezintă ca „Producător Senior” la Digi24.

Digi24, lider la Fake News

Digi24 este cunoscut pentru minciunile gogonate publicate de-a lungul vremii. În septembrie 2022, Digi24 a scris că George Simion ar fi fost huiduit la liceul Gheorghe Lazăr, lucru demonstrat fals după publicarea înregistrării evenimentului.

În 2022, Digi a titrat că „Delta Dunării a fost bombardată de Rusia”, stârnind protestele oficiale ale unei asociații de turism din zonă. Evident, Delta Dunării nu a fost bombardată.

Tot anul trecut, Digi a scris, în mod fals, că doi membri AUR ar fi vizitat Ambasada Rusiei. Minciuna a fost corectată ulterior.

Un fake news monstru prezentat de Digi24 a fost acela în care a prezentat un clip vechi de 14 ani filmat într-o club de noapte, ca fiind clip de recrutare al rușilor.

Până și CTP a denunțat monstruozitatea, fiind concediat de Digi24 imediat.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. Unul dintre rebuturile sistemului de educatie si al societatii romanesti din ultimii 30 de ani.Acest lucru de vede cu atat mai mult in jurnalismul televizat.

  2. Digi 24 este un post al puterii, al narațiunii oficiale. De ce vrea puterea să ne facă să credem că în Israel cad bombe non-stop? De ce a vrut puterea să ne facă să credem că pandemia este 100% mortală? De ce vrea puterea să ne facă să credem că Rusia vrea să revină în granițele URSS? De ce vrea puterea să ne facă să credem că mama evaziunii fiscale sunt banii cash când de fapt evaziunea fiscală e doar corupție la nivel de stat? Simplu. Un popor speriat e ușor de subjugat. Ne vor omorî pe toți în numele “sănătății publice”, a “binelui comun” al “păcii” , “democrației” și “libertății”.

  3. Primul impuls a fost să zic: ce proastă!

    Dar dacă ne gândim, ea e deșteaptă și vicleană și proști sunt cei drogați cu Digi24 care au fost educați de ea, de Negruțiu și de CTP…

    Securiștii i-au invățat pe jurnaliști cum să manipuleze emoțional.

    noroc că pe fufa asta am prins-o….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE