joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEDr. Valeriu Gheorgiță, șeful campaniei de vaccinare, nu și-a vaccinat părinții deși...

Dr. Valeriu Gheorgiță, șeful campaniei de vaccinare, nu și-a vaccinat părinții deși amândoi au peste 65 de ani

Dr.Col. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid din România, a declarat că părinții săi nu făcut vaccinul anti-covid, deși ambii au peste 65 de ani.

Conform medicului, cei doi nu au fost vaccinați din lipsă de timp.

„Vă rog să mă credeți, au amândoi peste 65 de ani, nu am apucat să-i programez”, a spus coordonatorul campaniei de vaccinare din România.

Valeriu Gheorghiță a precizat că părinții lui nu sunt împotriva vaccinării și că îi va programa în perioada următoare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Coordonatorul campaniei de vaccinare a anunțat că etapa a treia, dedicată populației generale, va începe la sfârșitul lui martie sau începutul lui aprilie.

„Mai probabil că la începutul lui aprilie vom fi în măsură să deschidem și etapa a treia. Posibil și sfârșit de martie, dacă vom avea suficiente doze transmise de la AstraZeneca”, a spus Valeriu Gheorghiță, care a precizat că etapa a doua va continua atâta timp cât sunt persoane incluse în această etapă care trebuie vaccinate. „Deci, la un moment dat, etapa a doua și a treia se vor derula în paralel”, a declarat acesta.

El a mai spus că prima etapă a campaniei a fost un succes: „Da, cu siguranță etapa I și-a atins obiectivul de peste 80% persoane vaccinate în această etapă. Erau peste 200.000 de persoane deja vaccinate și încă 23.000 de persoane programate pentru prima doză”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE